• pytanie Autor: ~JS [95.175.3.*]
    Usilowalem znaleźć info kiedy konczy się splata pozyczki bankowej i niestety nie udało mi się Jeśli ktoś wie to poproszę o info Wydaje mi się ze już w tym roku ale mogę się mylic Info ważne ponieważ może znacząco zmienić wycene spolki na plus Dodatkowe 4 mln euro zamiast do banku to do kasy to nie jest bez znaczenia Dziekuje za info
  • Re: pytanie Autor: ~fun [37.47.33.*]
    Dnia 2019-07-22 o godz. 10:08 ~JS napisał(a):
    > Usilowalem znaleźć info kiedy konczy się splata pozyczki bankowej i niestety nie udało mi się Jeśli ktoś wie to poproszę o info Wydaje mi się ze już w tym roku ale mogę się mylic Info ważne ponieważ może znacząco zmienić wycene spolki na plus Dodatkowe 4 mln euro zamiast do banku to do kasy to nie jest bez znaczenia Dziekuje za info

Z tego co pamiętam , to za 11 m-cy tj  06.2020 r. Kredyt ma ich elektrownia wiatrowa i spłaca z prędkością 0.825 mln euro kwartalnie + odsetki z wpływów z produkcji energii. Dodatkowe to będzie raczej ok.3 mln euro bo przejdą z ceny stałej na rynkową + ewentualnie zielone certyfikaty (nie znam litewskich uregulowań),i przychody z wiatru mogą im spaść z obecnych ok.5 mln euro rocznie.
    P.S. W tym roku wieje bardzo mocno . W 1 kw. mieli z wiatru 1.8 mln euro przychodu.
  • Re: pytanie Autor: ~js [95.175.3.*]
    Dzieki za info 3 mln euro dodatkowo to tez kupa kasy
[x]
INTERAOLT -17,57% 11,54 2022-03-16 17:00:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.