no z tym mocnym otwarciem na TBL to bym raczej nie przesadzał :) :) niecałe +2 % tyle ze fakt - obrót spory jak na 30 minut sesji tak nie bywało juz dawno ..
A co wielonikowca naganiającego na spadki może to interesować? Ciekawy artykuł, polecam https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/gielda-millennium-dom-maklerski-manipulacje,132,0,2417284.html
hihi ..a nie mówiłem .. schemat działania dokładny z mojej analizy ..:) :) wywołać zamieszanie, zniechęcenie a najlepiej panikę :) :) "rybka" wie co robi :)
Podobnie było na Blooberze, w dużym skrócie: Wiele miesięcy 2 trole opluwały i obrzydzały spółkę, a dodatkowo dziwne ruchy na kursie. A potem okazało się że Bloober współpracuje z Microsoftem, który na E3 zapowiedział ich nową grę. Kurs od tamtego dnia około 100% wyżej, a troll zniknął. Ghost, przy okazji pytanie do Ciebie. Przyznaję, że z AT masz naprawdę dużą wiedzę i bardzo często w krótkim okresie się to sprawdza. Dalej uważam, że w DŁUGIM okresie bardziej liczy się AF, ale czy mógłbyś zerknąć technicznie na Bloo? Zauważyłem że koledzy z niektórzy koledzy z Tbula są również na Bloo, więc może im by też pomogło.
moja psychika jest tak wypaczona że nie pozwala na inwestowanie w długim terminie ..:) :) wybito mi z głowy fundamenty tak skutecznie, ze nie jestem w stanie juz do nich wrócić dlatego najczęściej mam niewielką wiedzę o spółkach na których gram ponieważ opieram sie tylko na technice i dlatego w kwestiach takich potrzebny jest ktoś taki jak kolega Bart który w tym siedzi informacyjnie po kokardki :) :) w dłuższej perspektywie przy analizie na interwale tygodniowym to AT pokazuje zakres w górę na 66 - 67,50 dlatego bałem sie pisać takich liczby w swojej analizie :) :) podaj symbol tej spółki która chcesz do analizy to zerknę i cos porysuje
Nie no, jasna sprawa, że każdy ma swoją strategię, w której się dobrze czuje i ma dobre efekty. :) Spółka to Bloober Team, symbol BLO. Z góry wielkie dzięki!
Dnia 2019-07-22 o godz. 11:41 ~Gracz napisał(a): > Nie no, jasna sprawa, że każdy ma swoją strategię, w której się dobrze czuje i ma dobre efekty. :) Spółka to Bloober Team, symbol BLO. Z góry wielkie dzięki!
BLO jest bardzo mocno przegrzane na wskaźnikach dziennych ..ktoś sie tak zapędził ze przejechał opór na 69,50 - 72 i teraz duma co ma z tym przegrzanym kotletem zrobić .. możliwości ma dwie albo pobuja sie w miejscu abo będzie musiał opaść ..następny poważny opór ma na 88,90 - 90 wiec kawał drogi ..na takich wskaźnikach daje mu nikłe szanse dojechania tam .. w dół pierwsze wsparcie 64 - 62 .. osobiście polowałbym na 54 - 51 zł
Kłania się czytanie ze zrozumieniem... Chodziło mi o nie zwaracanie uwagi na posty wielonikowców i wszelkiej maści naganiaczy. A artykuł jako ciekawostka, z której każdy niech sam wyciągnie wnioski.
na tym 26,50 moim zdaniem powinno leżeć koło 3000 szt minus to co juz rozebrane .. jeśli to przebiją to nieśmiało bym obstawił na dziś ponownie testowanie górnych wideł ..:) ale to jest moje zdanie i jak zawsze mogę sie bardzo mylić ..:)
u nas marazm a na TheDust już +20% i blisko ATH! Trzeba było obstawić tamtego konika ;-) mam nadzieję że po południu sytuacja się odmieni i nadrobimy wzrosty.