Panie dzieju, co tam piszesz o wskaźnikach bez sensu. Jeśli tobie wskaźnik pokazuje, że jest drogo i tym się kierujesz to się tego trzymaj i tak inwestuj a nie tu brednie piszesz. Tak rozumując twoimi wskaźnikami to naucz się inwestować na podstawie tylko cyferek:
CDR Cena / Zysk 205,60 ludzie zarobieni są mega
IMPEL Cena / Zysk 6,90
Wniosek jak dla Ciebie chyba prosty? Kup sobie Impel i będziesz pan zarobiony:)))))))))))))))))))) Masz pan super wskaźniki:) a to że spółka od 3 lat zrobiła zjazd z 25 na 6 to niech Ci nie przeszkadza.:)
Doczytaj ile można popełnić błędów i jak się pomylić traktując inwestycję wskaźnikami. Trochę wiedzy nie zaszkodzi. Poświęć na to jeden dzień a potem pisz o wskaźnikach oderwanych od rzeczywistości.
Nie kumasz boś nie żaba. Powinieneś więc się cieszyć a nie narzekać !! Wracając do spółki ,chyba nie jesteś jej w 100 % pewny skoro wchodzisz w polemikę z trollem ? Swoją drogą nie dziwię się, spółka porażka . Ty to już czujesz A ja to wiem :)
Nadzieja to pochawal się jak odpkupisz po te 41-43. Coś mi się wydaje, że kupisz po 51 w nadchodzącym tygodniu i okaże się, że ta twoja górka na 48 była tylko przystankiem we wzrostach. Wszyscy co tu tak ujadają, że zła spółka itd chcą kupic te akcje. Będziecie brali pkc po 50 jak zdążycie. Polecam dobrze prześledzić internet. Tam wszystko jest.... JS
Z trollem naczelnym tego forum. Zakompleksionym smutnym człowieczkiem się nie dyskutuje. Na pxm jako jajca się udziela dużo albo telvn lub podobnie. Na innych spolkach różne Nicki. Wiescil koniec hossy w 2017 roku na liveczacie. Wytyka adwersarzom że używają kilka nickow. No laba.
Mnie to żal takich normalnie także proponuje całkowicie odpuścić komunikację z tym biednym ludzikiem bo to typowy taki trollek bez klasy