Najpierw słupy zwalili kurs z 3zl kolesie uchwalili że średnią z 6 czy tam 9 miesięcy na 1.47 zł i wszystko z prawem ,co cholota jeszcze chce ,celowo zmienili nazwę z KOPEKSU na tego stwora ,akcje powinny tyle kosztować co było wezwanie na KOPEKS przekręt białych kołnierzyków drobnica się nie liczy KNF nic nie widzi ,a niech wezmą średnią korzystniejszą tak jak to robi ZUS za jakiś tam okres , trochę przesądzone , drobni mają akcje KOPEKSU i wszyscy mają kilka dziesiątki % w plecy niech wezmą średnią KOPEKSU za 6 miesięcy ostatnie ,drobni nawet nie wiedzieli że będzie zmiana na Primetech nigdy by w to bagno nie wchodzili to cwaniactwo, żegnam ja tego badziewia nie sprzedaje prędzej zgłoszę do prokuratury z podejrzeniem celowego oszustwa ....
Od samego początku -czyli od przejęcia Kopexu-została ta akcja zorganizowana - w celu przejęcia przez T.D. -100 mln odszkodowania Jeżeli ubezpieczenie się przez zarząd KOPEXU było celowe i zamierzone -to wynika z tego że obecnie część akcji PTH jest w posiadaniu starego zarządu Kopexu- tu za kilka dni mogą dziać się rzeczy ciekawe-dlatego aż do końca akcji nie sprzedaję-jak będzie taka konieczność to zaskarżę i zablokuję cenę-jak nie będzie ceną godziwą,nieodzwierciedlającą odszkodowania.
W czwartek lub w piątek-będzie specjalnie trzymał info do końca -cenę w 2-gim wezwaniu poda dopiero 29 lub 30 lipca-po zapłaceniu w piątek 26 lipca-tym co zapisali się w 1-szym wezwaniu. Jeżeli część akcji ma skupione stary zarząd Kopexu -to cenę mocno podniesie ze względu na te akcje dopiero w wykupie przymusowym-dlatego ja czekam do wykupu przymusowego.
"jak będzie taka konieczność to zaskarżę i zablokuję cenę-jak nie będzie ceną godziwą, nieodzwierciedlającą odszkodowania" hahaha bajarz ludowy. Każdy twój post wzbudza śmiech czytających forum, poza członkami kółka wzajemnej adoracji. A jak tam 50% wzrost kursu 30 października ub. roku, jak tam przewidywania dot. niesprzedazy PBSz z początku br.? Każdym swym postem ośmieszasz się bajkopisarzu.
Każdy ma prawo pisać.Niezależnie czy akcje ,ma czy nie ma. Forum jest ogólnodostępne. Dobrze nakręcacie,może nawet z tysiąc akcji kupię. Chociaż mam duze watpliwosci,że mafia (na czele z Do ) zmięknie i da drugie wezwanie z wyższą ceną. Znam tą szulernię i tego adama na różnych spólkach z innym nickiem.
Pisze wszędzie i co mi się podoba. a skad ty mozesz wiedziec co ja mam ? Na Patentus to siedzi Kordian i KGHM ? Czasu mam dużo do ubicia to piszę.bo to taki9 forum. a ogólnie to nieznam się na giełdzie
Najpierw było oszustwo z zamianą akcji KPX na FMF , a teraz próba wyłudzenia akcji po zaniżonej cenie. Wszystko wskazuje na to, że podobnie jak w FAM SA, skończy się to podaniem sprawców do prokuratury
Autor: ~adam [89.64.7.*] 2019-07-04 21:44 Zarówno ja ,mój mecenas oraz biegły którego powołam - na rozprawie zaskarżającej uchwałę o wykupie przymusowym- w aspekcie ustalenia ceny akcji w tym wykupie- mamy tak mocne argumenty ,że moja wygrana w tej kwestii jest pewna.Nie mogę w tej chwili zdradzić tych argumentów z wiadomych przyczyn.
Primetech: Inwestorzy nie palą się do sprzedaży akcji
https://www.parkiet.com/Przemysl/190729970-Primetech-Inwestorzy-nie-pala-sie-do-sprzedazy-akcji.html