• Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2019-07-09 o godz. 22:13 swój napisał(a):
    > Ale cena do ryzyka jest bardzo korzystna.
    > Moim prywatnym zdaniem nie widać upadłości na horyzoncie .
    > Większość obligów jest rolowanych lub zamienianych na akcje .
    > Spółka rozpoczęła kilka projektów i wystarczy by jeden wypalił.
    > Co do zakładu nie można jednoznacznie stwierdzić że nie działa bo technologia nie działa .
    > Raczej trzeba przyjąć że nie działa z braku kapitału potrzebnego na ulepszenia .
    > Sama bimomasa do uwęglenia też kosztuje a że jest brak gotówki to nie ma za co kupić i koło się zamyka.
    > Uważam też że ostatnie informacje mogą wskazywać na udziałowca większościowego.
    > Pewnie niedługo będzie walne zobaczymy jakie będą uchwały ostatnia pula akcji możliwej emisji nie została wykorzystana a termin minął.Jeżeli będzie głosowana emisja to pod kogoś.
    > Obecna cena nie ma znaczenia bo przy objęciu akcji po 1 zł ich cena będzie dążyć do tych poziomów.
    > Pamiętam jak było przed FRI ok 0,49 migusiem doszła do zeta.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Podejrzewam że może być ona dla wiadomego X lub Y

• Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: spock55 [31.0.70.*]
    Większościowego to oni pewnie się boją jak wody święconej diabeł bo pierwszą decyzją byłaby zapewne wymiana tego nieudolnego zarządu o wiarygodności bliskiej zeru
  • większościowy może stać się kałem Autor: ~rety [5.172.239.*]
    Większościowo to tu ciągnie labrygą.
    Tu fakty są bezlitosne.
    Bankructwo a wcześniej drwiny z zawieszonych, poprzez nowe kłamstwa Janka.
  • Re: większościowy może stać się kałem Autor: ~kotek [46.134.56.*]
    Blebleble łe i tak od lat. Inwestor z Bożej łaski. Oszust naganiacz traci tu tylko czas.
  • Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: ~Fiddo [31.2.105.*]
    Będzie emisja po 1 zeta.....a to oznacza że kurs upup
  • Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: ~John_Wayne [5.173.114.*]
    Emisja będzie po 100 USD dla Warren'a Buffet`a... A boski Jan zbuduje pokrycie swoimi zakładami na byłych teretoriach Indian w Ameryce Polnocnej. Keep dreaming
  • Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: ~fld [85.221.142.*]
    przed walnym powinno być po 1zł za akcje, tak to widzę
  • Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: ~No [37.248.159.*]
    Dnia 2019-07-20 o godz. 07:21 swój napisał(a):
    > Dnia 2019-07-09 o godz. 22:13 swój napisał(a):
    > > Ale cena do ryzyka jest bardzo korzystna.
    > > Moim prywatnym zdaniem nie widać upadłości na horyzoncie .
    > > Większość obligów jest rolowanych lub zamienianych na akcje .
    > > Spółka rozpoczęła kilka projektów i wystarczy by jeden wypalił.
    > > Co do zakładu nie można jednoznacznie stwierdzić że nie działa bo technologia nie działa .
    > > Raczej trzeba przyjąć że nie działa z braku kapitału potrzebnego na ulepszenia .
    > > Sama bimomasa do uwęglenia też kosztuje a że jest brak gotówki to nie ma za co kupić i koło się zamyka.
    > > Uważam też że ostatnie informacje mogą wskazywać na udziałowca większościowego.
    > > Pewnie niedługo będzie walne zobaczymy jakie będą uchwały ostatnia pula akcji możliwej emisji nie została wykorzystana a termin minął.Jeżeli będzie głosowana emisja to pod kogoś.
    > > Obecna cena nie ma znaczenia bo przy objęciu akcji po 1 zł ich cena będzie dążyć do tych poziomów.
    > > Pamiętam jak było przed FRI ok 0,49 migusiem doszła do zeta.
    > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > Podejrzewam że może być ona dla wiadomego X lub Y
    >

dobra ,
    a co z tym komornikiem którego ma Prezes na karku ,licytacja jego BMW
    czy to tylko jeden element ,czy więcej tego będzie ,jak to będzie rozwiązane ,czy zakład działa na 100 % ,
    czy nadal są jeszcze niedoróbki w procesie wysokiego spalania .
  • Re: Tak jak pisałem większościowy może stać się faktem Autor: swój [185.28.251.*]

>
    > dobra ,
    > a co z tym komornikiem którego ma Prezes na karku ,licytacja jego BMW
    > czy to tylko jeden element ,czy więcej tego będzie ,jak to będzie rozwiązane ,czy zakład działa na 100 % ,
    > czy nadal są jeszcze niedoróbki w procesie wysokiego spalania .

może wrócili do unikalnej technologii niskiego spalania tej innowacyjnej która miała być u zarania Fluida
    w snach często widziałem ten dziarsko przez Prezesa opisywany proces iskierkowania;))

• Czas odstawić berbeluchę Autor: ~pół_litra [5.172.239.*]
    Dnia 2019-07-20 o godz. 19:08 swój napisał(a):

> w snach często widziałem

Spróbuj projekcję uskuteczniać bez udziału używek

• Re: Czas odstawić berbeluchę Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2019-07-20 o godz. 20:02 ~pół_litra napisał(a):
    > Dnia 2019-07-20 o godz. 19:08 swój napisał(a):
    >
    > > w snach często widziałem
    >
    > Spróbuj projekcję uskuteczniać bez udziału używek
    >

no widzisz a tobie się tylko hawno śni bez względu na używki czy porę dnia czy roku:))))))))
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.