• Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~MM [37.47.215.*]
    Ciekawe jaki będzie efakt...

https://www.gry-online.pl/newsroom/wiedzmin-netflix-informacje-o-panelu-na-san-diego-comic-con-2019/z11c706
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~fanpli [89.64.16.*]
    owszem ciekawe
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~Mateusz [37.248.167.*]
    Moim zdaniem to będzie naprawdę udana premiera. 80 mln budżetu i fakt, ze sama postać Wiedźmina jest już bardzo znana na świecie za sprawą gry CDProjektu. To nie jest gra w ciemno. Wiedźmin będzie hitem. Możliwe, że tak niskiej wyceny akcji długo już nie zobaczymy.
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~MM [37.47.250.*]
    Tak, szanse na sukces są. Coraz więcej artykułów. I często porównują do "Gry o tron" ...
    https://ew.com//comic-con/2019/07/18/the-witcher-showrunner-interview-netflix/?amp=true
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~Zen [89.64.11.*]
    A ja raczej podchodzę do Netflixowego Wiedźmaka z mocnym dystansem. Owszem, super okazja dla Platige i bardzo kibicuję panu Tomkowi, ale to w końcu Netflix... Obawiam się mocno o scenariusz, indoktrynację niepotrzebnych rzeczy i wizję producentów. Osobiście wolałbym, żeby serial robiło HBO.
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~nowy [51.38.95.*]
    Dokładnie z rąk HBO na pewno serial byłby dużo lepszy.
    "Na serialu Netfliksa zyska przede wszystkim marka Wiedźmin'

link 
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~Reggaer [87.207.84.*]
    Nowy tylko zobacz ze pytani maklerzy mówią to w kontekście cd project nie wiem czy to ignorancja czy brak wiedzy złe wynika z tego ze o platige nic nie wiedza . Jak się dowiedzą to dopiero ulica tu ruszy . Kurs platige mniejszy o 15 z l niż w chwili debiutu. Niech współpraca z netflix będzie kluczowa dla firmy i zobaczymy tu spokojnie kwotę z dwoma zerami przed przecinkiem
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~filmowy [153.19.183.*]
    Łaśnie brak powszechnej wiedzy o zaangażowaniu Platige w serial jest szansą na zarobek, bo jeżeli byłaby to informacja powszechnie znana, to byłaby już w cenie... dużo wyższej cenie... a tak, po cichuktu, po malutku... jak zaczną o Platige pisać w mainstreamowych mediach, to będzie można wyjść z mega zyskiem, czego wszystkim cichym życzę.
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~Jachu [194.242.62.*]
    Dnia 2019-07-19 o godz. 08:43 ~filmowy napisał(a):
    > Łaśnie brak powszechnej wiedzy o zaangażowaniu Platige w serial jest szansą na zarobek, bo jeżeli byłaby to informacja powszechnie znana, to byłaby już w cenie... dużo wyższej cenie... a tak, po cichuktu, po malutku... jak zaczną o Platige pisać w mainstreamowych mediach, to będzie można wyjść z mega zyskiem, czego wszystkim cichym życzę.

Dobrze gada! Polać mu!

Czym bliżej serialu będzie coraz głośniej o PLI to jest pewne. Czy to już przełoży się na mocny wzrost kursu tego nie wiem. Fajnie by było gdyby już przed samą premierą wyprostowali cały core biznes i wyniki były dobre i powtarzalne. Wtedy gdy zrobi się głośno zainteresowani będą nie tylko spekulanci/skoczkowie czy fani AT ale również fundamentaliści gdy zerkną na wskaźniki. Zysk, marża, cash flow to bardzo rzuca się w oczy gdy ktoś interesuje się spółką i zaczyna się jej przyglądać.

Mam tylko 1000 akcji ale za to w bardzo dobrej średniej bo 15zł. Więc muszę wycisnąć z nich ile się da. Dwa zera po jedynce wystarczą mi w zupełności bo pazerny nie jestem :) .
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~hp [83.30.254.*]
    Sny o potędze, a tymczasem obrót 77 zł i wzrost +5%. Proszę zejść na ziemię
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~MM [37.47.241.*]
    Dziś zaprezentowany zwiastun serialu dużo powie. Czy jest widoczna jakość, zainteresowanie mediami... i czy jest potencjał na hit. Czy będzie efekt wow? Zobaczymy.
    Bagiński na fb, potwierdza pokazanie trailera.
    Choc nie wiadomo co to do końca będzie , raz pisze zwiastun, w komentarzu teaser. Coś tam pokażą:)
    Z tego co jest napisane na FB to warto czekać na "ten" zwiastun
    ... a zdjęcie znad Sofii, czytać jako swoisty teaser. Drugi sezon kręcony będzie w Bulgarii?
    W odpowiedzi na jeden z komentarzy pisze, że streamingu z pokazu nie będzie, ale po evencie zostanie zaprezentowany teaser, wiec nie chodzi o zdjęcie z samolotu.
    Tak, materiał (na który warto czekać wg pana Tomasza) będzie wrzucony do netu zaraz po pokazie dziś w San Diego.
    Ale co do Sofii, pełen cytat:
    "obrazek znad Sofii, przed wschodem słońca. To też jest teaser i w przyszłym roku nabierze więcej znaczeń. To nie jest tylko ładny widoczek z chmurkami."
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~Jachu [194.242.62.*]
    o 3 pm w Sandiego kończy się panel Netflixa, to u nas po 24 trailer powinien być chyba.
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~gregu [5.173.107.*]
    Bagiński robi swój projekt z Netflixem w Sofii, tyle tajemnicy.
    Jak Cavil dostał rolę...

"Henry jest wielkim fanem tej serii. Przeczytał wszystkie książki i zagrał we wszystkie gry. Poznałam go na samym początku powstawania serialu. Powiedział mi: "Z przyjemnością zagrałbym tę postać". Ja mu na to: "Henry, jesteś niesamowity, ale nie zaczęliśmy jeszcze nawet myśleć o castingu". Miałam spotkanie z innymi 207 ewentualnymi Geraltami. Koniec końców wróciłam do Henry'ego.

Kiedy go poznałam po raz pierwszy, nie zaczęłam jeszcze pisać scenariusza. A kiedy już rozpoczęłam pracę, nie mogłam pozbyć się głosu Henry'ego z mojej głowy, kiedy pisałam kwestie tego bohatera. Patrząc na produkt finalny, to bardzo ekscytujące. Uosabia Geralta i nikt inny nie byłby w stanie tego dokonać." 

link 

Twórczyni "Wiedźmina" odniosła się do kontrowersji z Ciri i zapowiedziała, że "to będzie bardzo dorosły serial" 

"Myślę, że za każdym razem, gdy obsadzasz tak bardzo znaną rolę, która ma tak wielu fanów, to dostaniesz wiele opinii na ten temat. Ta seria ma dosłownie miliony fanów. Wiedzieliśmy doskonale, że nie uda nam się sprawić, że wszyscy będą szczęśliwi.

Jak poznaliśmy Freyę, to złożyliśmy jej ofertę jeszcze tego samego dnia. Jest niesamowita. Niby bardzo młoda, ale jednocześnie ma duszę i dorosłość kogoś dużo starszego. Freya bez problemów rywalizowała w scenach z Henrym Cavillem, nakręcając go do jeszcze lepszej gry aktorskiej."
    https://www.antyradio.pl/Film/Seriale/Tworczyni-Wiedzmina-odniosla-sie-do-kontrowersji-z-Ciri-33578 
  • Re: Pokaz Netflix w San Diego Autor: ~fanpli [89.64.15.*]
    cyt
    ''W oczekiwaniu na "ten" zwiastun, na który wszyscy czekamy ( a obiecuję jest na co czekać) ...''
    sam mistrz zapowiada emocje, komu jak komu, ale jemu można wierzyć!
    https://pl-pl.facebook.com/grandfathersteel/
[x]
PLATIGE 0,00% 10,00 2025-12-04 10:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.