Czy ktoś wie o co chodzi z tym przeniesieniem własności -platinum i czemu to służy?Dlaczego prezes wypuszcza takie infa.Prezesowi tą umowę tłumaczył prawnik za którego zapłacili wszyscy udziałowcy elementala to dobrze było było aby oni także otrzymali sprostowanie do tego mało czytelnego przeniesienia własności . Dzwońcie i piszcie do firmy niech opublikują omówienie tej transakcji.My jesteśmy AKCJONARIUSZAMI a nie dawcami kapitału dla zarządu!!!
Jak chciałeś zabłysnąć panie pstryk to trzeba było napisać:na języku polskim byłeś na wagarach? czego nie rozumiesz? a tak wyszedłeś na imbecyla tuszując brak wiedzy chcąc kogoś wykpić
Zabłysnąłeś kolego wstawki w stylu: prostych aluzji ty nie łapać -jako odpowiedź są odpowiednie to forum to prawdziwe Szambo !!! Wrzucaj dalej swoje złote myśli czekamy !!!
Dnia 2019-07-22 o godz. 15:54 ~fers napisał(a): > Zabłysnąłeś kolego wstawki w stylu: prostych aluzji ty nie łapać -jako odpowiedź są odpowiednie to forum to prawdziwe Szambo !!! Wrzucaj dalej swoje złote myśli czekamy !!!
to może zechcesz wyjaśnić merytorycznie , a nie szukasz chłopca do bicia .
na PZU macie okazję załapać się na dywidendę 2.8 zł. Jest okazja, żeby odrobić stratę z tego syfa tutaj. PZU jest teraz trochę zdołowana, więc jest okazja.
Kazdy ma swoją strategię. Ja opchnąłem większość akcji Elementala, bo kompletnie nie rozumiem już o co chodzi w tej spółce. Inwestowałem, bo model biznesu wydawał się w miarę prosty, czyli recykling. Ale są:
- dziwne przejęcia,
- pozorowanie przejęć - Orzełek,
- walki z fundami,
- spadające marże,
- niejasne raporty, maksymalnie zawiłe (znajomy główny księgowy potwierdził),
- zero komunikacji z inwestorami,
- przesuwanie raportów,
- dziwne podmioty w akcjonariacie,
- ogólny brak wywiązywania się z obietnic,
- itd. itp.