trochę więcej z zamiarem trzymania akcji dłużej, może do 2023. Jestem ciekaw, która spółka jest w stanie wzrosnąć 100%. Dla CDR = 444 zł Dla FKD = 0,44 zł. Zobaczymy.
To jest padło. Spółka tylko powstała. I weszła na giełdę aby ściągać kasę z obligacji, a kolejne spłaca następnym coraz bardziej się zadluzajac i później w zamian proponuję akcje... Tylko kto je chce?
Dla mnie wartość spółki to. Na dzień dzisiejszy 0.06 groszy i obawiam się że tam zejdzie wówczas do 0.2 z dnia dzisiejszego będziesz miał nawet 250 % ale. Kto to kupi jak obejmą posiadacze obligacji akcje po 0.3 a już niebawem. Może i taniej i skończy się to po cenie za akcję 0.1 PLN.
Wspomni ie moje słowa.
Powodzonka ale to nie jest cdprojekt.
Dzisiaj widzą. Ze ktoś wam akcje wywala, robiąc sztuczny obrót, tu już 22 groszy nie będzie. Szafy szczelnie zamknięte ale zgnilizna zaczyna wylazic na zewnątrz.
Ja uważam. Ze powinniście wywalać na lewo wszystko ile tylko wlezie...ciekawe czy ktoś by wam te akcje zebrał. Może pewna ilość jakąś rzesza naiwniakow a później by spadł kurs na 5 groszy.
Jak sądzicie dlaczego göra nie kupuje akcji?
Zgnilizna aż capi a w przyszłym roku będzie dobiero jazda... Tak to widzę i jak na razie mam rację.
Obligacjonariusze nie odpuszcza kolejnej ignorancji. Na akcje nie ma co wymieniać waloru bo nigdy nikomu ich nie sprzedadzą.