akcje nie są nowe, tylko z roku 2011, poza tym połowa należy do głównych udziałowców, a połowa do kobyleckiego hehhe, robić podbitkę i kupować od ostatniego zakotwiczenia ze 30 k, aby wywalić...20k sawki + 20 sikory, kobylecki nie gra już w tej samej drużynie a, może kobylecki ciągnie ? takie scenariusze wydają się abstrakcyjne, zainteresowanie i awans na pozycję w 50 bankiera, świadczy, że to po prostu rynek spółka została zauważona, grubszy zbiera, może pod dobry raport, a może pod fajne info? defetystom lepiej zmienić obiekt zainteresowania niż się gryźć i pisać głupoty i pastwić się nad tą całkiem fajną spółką
Brakuje mi jeszcze +5 PLN żeby sprzedać. Mam nadzieję że się uda do piątku a potem może spadać xd. Proszę o wsparcie xd i modlitwę. Już wiem co zrobię z zarobionymi pieniędzmi.
Większość na razie jest pod kreska. Większość wiec jeszcze nie zarobiła i czeka na zarobek bo akcji malutko. To jest czas na kupno a nie sprzedaż dopiero nastąpiło wybicie z 2 letniego trendu spadkowego do szczytów jeszcze daleko