4000 akcji pkc hmmm... chyba faktycznie coś się zaczyna dziać... PLI wylądowało na widłach... nie myślałem, że doczekam takiego dnia... Super! jedziem dalej! wyżej!
Ciekawe ciekawe kto tu tak ladnie wszedł. Widac ze ktoś wreszcie kupil sporą ilosc, a nie wymienil.
Z drugiej strony zauważyć można jak drobne mogą ruszyć kursem. Tutaj jest tak malo akcji, ze moga byc cuda..
Jedna dobra sesja i już zaczęła się licytacja kto da więcej... 32zl to dobry poziom żeby zrealizować zyski, niech kurs się ustabilizuje na tym poziomie do wyników 3q to będzie bardzo dobrze, potem możemy jechać na 50zl
niektórzy nawet mówią, że szykują się do ekranizacji thorgala! może faktycznie cos w trawie piszczy? https://pl-pl.facebook.com/platigeimage/ a, może to po prostu spodziewane bardzo dobre wyniki za drugi kwartał, tak ze 3 mln ebitda? zawsze akurat te kwartały bywały najlepsze, a tu tyle rzeczy się nagromadziło, że...
Ja tu nie widzę żadnej licytacji. ktoś napisał że 32zł mu wystarczy a ja że trzymam znacznie dłużej i wspomniałem o mojej średniej. Tyle. O cenie wyjścia ani słowa.
Ale każdy widzi co chce, szczególnie jak wisi na haku :)
Kapitalizacja tylko 47 mln, ale wystarczy żeby wejść na główny parkiet. Czuje, ze niedługo pójdą w jakaś własną produkcję. Wtedy dopiero zaczną się wzrosty