• Będzie grubo Autor: ~Wiem [31.0.69.*]
    Jw
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    Może nawet 40gr !!!
  • Re: Będzie grubo Autor: ~Wiem [31.0.69.*]
    A może 40 zł
  • Re: Będzie grubo Autor: ~kotek [46.134.29.*]
    Może i 40 zł, jak to wypali? Widać technologię dopracowali, linię produkcyjną zmodyfikowali i wielcy tego rynku dreptają pod bramą Fluida.
    Dnia 2019-07-12 o godz. 16:08 ~kotek napisał(a):
    > Może i 40 zł, jak to wypali? Widać technologię dopracowali, linię produkcyjną zmodyfikowali i wielcy tego rynku dreptają pod bramą Fluida.

Tylko coś kasy nie chcą dać
    Czy nie zauważasz człowieku że nikt fluidem się nie interesował bo linia nie spełniała wymagań, gdy już uporali się z tematem nie ogłaszali sukcesu, opóźnili celowo raport, wybierali akcje od płochliwych leszczy i teraz czeka nas jazda bez trzymanki. Zauważ że sołowow to już w maju z nimi gadał bo już było o czym. Poczekajmy kilka dni, wszystko będzie jasne.
    Opóźnili celowo raport? Manipulowali kursem? To chyba karalne?
    A jak udowodnisz? Ja jestem tylko leszczem, ale samodzielnie myślę, żadna myszą mi nie wciśnie kitu.
    Koteczku z komunikatu wynika że dzisiaj oni odpalili jeden zapewne reaktor. To że udawało to się wcześniej to doskonale wiadomo. Problem tej technologii dotąd polegał na tym że nie dało rady produkować pracą ciągłą dłużej niż kilka dni bo zawsze coś się psuło. Na 4 reaktorach toto podobno nigdy nie działało. Dlatego projekt Naturagain zakończył się klęską bo BD nie dostawał zamówionego biowęgla. Jak teraz się udało to serdecznie gratuluję i mam nadzieję że za miesiąc prezes pochwali się w komunikacie że uzyskano referencyjną pracę ciągłą. Teraz to kolejny komunikat bez żadnego znaczenia. No ale kto miał refleks mógł dziś zarobić
  • Re: Będzie grubo Autor: ~mark [37.248.156.*]
    Może być gruby stolec.
  • Re: Będzie grubo Autor: ~mark [92.41.101.*]
    Kotek popatrz tylko jak leszcz jest przetrzepany , widać po głupkowatych wpisach , nie mają akcji i biadolą , sprzedam im po dychaczu :)

• Re: Będzie grubo Autor: ~czy [5.172.237.*]
    Dnia 2019-07-12 o godz. 21:05 ~mark napisał(a):
    > Kotek popatrz tylko jak leszcz jest przetrzepany , widać po głupkowatych wpisach , nie mają akcji i biadolą , sprzedam im po dychaczu :)
    >

ten Gustaw to jest ta firma Ochraniarska
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.