• Od premiery do premiery Autor: ~szlafmyca [195.242.64.*]
    T-bull coraz niżej.
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Nie ma już nawet wesołków od wzrostów i jaka to dobra i niedoszacowana spółka i jakie to hity robi z setkami milionów pobrań.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.139.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~tłumik [37.30.35.*]
    Dnia 2019-07-11 o godz. 14:56 ~TYREK napisał(a):
    > Ot się dwóch debili produkuje już miesiąc

Nie denerwuj się kolego i nie wyzywaj nikogo, bo to nie ładnie.
    Czyja to wina, że bejsbolowe czapeczki wyrolowały i Ciebie i inną młodzież?
    Trudno, miały być wakacje, a jest T-BULL. 
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    oj tam ..oj tam .. wakacje dopiero sie zaczęły ... wszystko jeszcze się może zdarzyć do ich końca ..:) ale jak "uwiera" to wywalać zawsze powtarzam że zdrowie fizyczne i psychiczne jest ważniejsze od każdych pieniędzy ..:) :) ktoś tam zawsze się schyli i podniesie z ziemi .. co opadło wzrośnie co wzrosło opadnie .. taka jest niestety giełda :) :) jest tyle fajnych spółek .. TRK od 1,60 już rośnie MRC ponownie odbiło na sporym obrocie i tak dalej i tak dalej
    wywalić gniota i zapomnieć ..kopić coś w co sie wierzy że będzie rosło .. i tyle w temacie :) :)
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~fernandel [37.30.5.*]
    Fajna analiza na interwał tygodniowy. Nie mam nic przeciwko żeby się zrealizowała. Niesety w raporcie za czerwiec niewiele jeszcze bedzie widać bo classic ruszył dopiero w lipcu. Wygląda na to ze bedzie za lipiec gra nr 1 przed TS1.
    i niech mi ktoś powie ze to "ulica" blokuje kurs .. w jednej minucie wystawione 5 zleceń na 5 półkach w sumie 1850 szt .. i już sprawa wzrostów załatwiona ..:) :) se mogę po analizować .. woooww .. chyba zawartość cukru w cukrze ..:)
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Bart [91.206.96.*]
    Akumulacja trwa
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Raczej dystrybucja i proszę nie pisać spiskowych teorii bo spółka nie generuje zysku, a stratę.
    dokładnie ..wszystko jest dziełem przypadku i ten świstak który zawija to w te sreberka również ...
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Bart [91.206.96.*]
    Ulica rozgrywa to pomiędzy sobą a wartość spółki spadnie poniżej zera, znamy Twoje zdanie Dandi :)
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Dandi [31.0.47.*]
    Znamy fakty, a chciejstwo to zupełnie inna sprawa.
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Free [46.76.33.*]
    Jakie są fakty każdy widzi, ale to ich interpretacja jest najważniejsza
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~kk [89.64.30.*]
    tylko kolega Bart zostal z kolka wzajemnej adoracji odnosnie wzrostow, kto rozsadady juz dawno sprzedal ta makulature , teraz sie pociesza ze to akumulacja,....ale marzenia nic nie kosztuja
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~Gracz [5.173.160.*]
    Kolega Bart nie jest sam. :) Jeszcze zrozumiecie, że papier się zbiera jak "nikt go nie chce", czeka i sprzedaje jak sie przemnoży. Oczywiście musi być to poparte rozwojem spółki.
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~jbtu [83.27.100.*]
    jest paru inwestorów co siedzi od 200 zeta i dlatego tak jadą na spółke dandi tłumik kk szlafmyca yhm ciekawe kiedy im przejdzie tylko co wtedy będą robić mam do was rade najeżdżajcie na rydzyka to kuta-s jakich mało jakieś forum np. na facebooku i można sie wyżyć za stracone babcyne pieniądze
  • Re: Od premiery do premiery Autor: ~tłumik [188.147.105.*]
    Dnia 2019-07-12 o godz. 22:09 ~jbtu napisał(a):
    > jest paru inwestorów co siedzi od 200 zeta i dlatego tak jadą na spółke dandi tłumik kk szlafmyca yhm ciekawe kiedy im przejdzie tylko co wtedy będą robić mam do was rade najeżdżajcie na rydzyka to kuta-s jakich mało jakieś forum np. na facebooku i można sie wyżyć za stracone babcyne pieniądze

Jeżeli tytułujesz Rydzyka, to pomyliłeś strony, a to co piszesz świadczy jedynie o tobie.
    Pozostali wywołani piszą jedynie o stanie faktycznym oraz jawnych manipulacjach zarządu s-ki T-BULL i nie dodają, jak będzie.
    PS
    Zarówno Ci, co zostali zmanipulowani za 200+ i cała reszta średnio traci tu 75% zainwestowanego kapitału, także pozdrawiam cię bardzo serdecznie przemiły kolego :)
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.