• Zaczyna się Autor: ~Oszukany2 [62.133.139.*]
    link

No w końcu przetarg został wygrany, trzeba zatrudnić ludzi. Wysokie zarobki - być może, ale nie zapominajmy o ludziach którzy od pół roku czekają na swoje wynagrodzenie...
  • Re: Zaczyna się Autor: ~Pacownik [193.176.86.*]
    Ja też mógłbym obiecać dowolnie wysokie zarobki, gdybym nie miał zamiaru ich wypłacać:)
  • Re: Zaczyna się Autor: ~Programista [31.0.87.*]
    Widzę, że firma poszukuje game developerów, a jak wygląda kwestia pracy dla iOs / Android developerów?
  • Re: Zaczyna się Autor: ~infoseeker [89.64.41.*]
    Ptaszki mi wyćwierkały, że trochę mają mało ludzi (devów i artystów) i że nadal braki w wypłatach.

Ciekawy jestem oficjalnego raportu na temat zatrudnienia, wie ktoś może kiedy będzie? Czy będzie podział na pracowników na pełen etat i na umowie o dzieło/zlecenie/b2b i stażystów?

Jeżeli ktoś się zastanawia nad pracą, to proponuje prześledzić gowork:

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21466888

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1009638
  • Re: Zaczyna się Autor: ~gosc [5.173.58.*]
    Mają oprogramowanie IT Manager, nie potrzebują zatrudniać ludzi na stałe (iOS/Android itd.). Tu mają przewagę.

W raportach podawane są tylko informacje o zatrudnieniu. Zatrudnienie nie jest wyznacznikiem dla tej firmy. Patrz powyżej. Nic innego nie muszą podawać. Zatrudnionych na b2b mogą mieć dużo i nikt o tym nie wie ilu.

• Re: Zaczyna się Autor: ~Prezes_Jarzyna [91.150.175.*]
    Z tym IT Manager to ciekawa sprawa. Wysłałem kiedyś zapytanie o to ile firm już dołączyło do platformy i jakieś podstawowe statystkiki (Głównie chciałem wiedzieć w jakich technologiach specjalizują się pracownicy zarejestrowani jako "do wypożyczenia") i jakoś nie bardzo chciano się ze mną tą informacją podzielić. Niedość, że do platformy ciężko dołączyć - od razu muszę się wiązać umowami i uiszczać jakieś opłaty aktywacyjne - to jeszcze ryzykuje, że będę jedynym użytkownikiem tego wspaniałego systemu. Nie wydaje mi się by firmy się pchali drzwiami i oknami, aby dołączyć. Ale może ktoś ma lepsze informacje niż ja.

• Re: Zaczyna się Autor: ~Programista [31.0.81.*]
    Ok dzięki za info, w takim razie nawet nie wysylam cv :D
[x]
PBGAMES -18,52% 0,22 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.