Promotorzy Trading Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa Wkład wniesiony: 7 179 585 zł Firma istnieje od 1998 roku i prężnie działa na rynku, nie tylko polskim.
Dalej sam sobie poszukaj zamiast pisać zarzutki marnej jakości. Zostałeś zgaszony w 3 innych wątkach i chyba wstyd Ci tam pisać, to założyłeś kolejny. Nudzi mi się dziś, ale nie aż tak żeby dyskutować nonstop z trollami.
Jestem spokojny niczym kwiat lotosu i staram się pisać merytorycznie dlaczego będę na pokładzie do końca, natomiast nie powiem kto wije się jak piskorz zakładając co chwila nowe wątki żeby... no właśnie, nie wiem po co. Pytałem w innym wątku o Twoje intencje, ale widocznie uznałeś, że milczenie jest złotem.
czy są realizowane podbitki 1 akcją ? kiedy rozlicza PLATFORMĘ ? czy jest strata 4 mln zł ? czy ebc zwieksza zaangażowanie ? czy erne delegowała swojego ? czy dodruk jest po 0,10 zł ? czy papieru będzie blisko 40 mln ? czy dalej mam mnożyć pytania ? CO DOKONAŁA FIRMA W POPRZEDNICH WCIELENIACH ?
"Koń jaki jest każdy widzi", cytując klasyka. Mogę odpowiedzieć w punktach na te pytania, ale nie zmieni to moich decyzji inwestycyjnych i wątpię, że są tu takie chorągiewki na wietrze, które wyskakują z akcji bo przeczytali coś na forum, albo coś w stylu: "nie, jednak nie kupię, bo ali z Bankiera uważa, że to kolejny przekręt. Cóż za wspaniałomyślny człowiek i altruista. Teach me master". W jakimś wątku pisałeś, że nie rozumiemy Twojej motywacji, może nas oświecisz? Pytam niepierwszy raz.
ty piszesz o przekręcie ? a fe ,,,,,jak tak możesz? ,nie wolno nikogo podejrzewać o tak niecne zapędy ,ja tylko grzecznie pytam ,przekazuje swoje spostrzeżenia ,wyrażam opinie ,to mi WOLNO ,a co do pobudek ,no cóż kombinujcie dalej