--> jesien 2019 a moze wiosna 2020 tam uzalezniam sprzedaz pierwszych pakietów:)
Jutro nawet jak bedzie i + 20% to i tak to ulamek tego jaka cena godziwa powinna byc za 1 akcje Getin Holdingu !
Dnia 2019-07-09 o godz. 19:57 staryznajomy napisał(a): > --> jesien 2019 a moze wiosna 2020 tam uzalezniam sprzedaz pierwszych pakietów:) > > Jutro nawet jak bedzie i + 20% to i tak to ulamek tego jaka cena godziwa powinna byc za 1 akcje Getin Holdingu !
Dokładnie "staryznajomy"-:) Obecna cena 1 akcji GH co tu dużo pisać jest po prostu śmieszna! Już dawno nie widziałem takiej nierównowagi C/WK. W. Buffett, G. Belford i inni kluczowi wiedzą, że spółki groszowe z mocnym fundamentem niejednokrotnie przynosiły potężne zyski! To żadna tajemnica. Sam mogłem wcisnąć enter i sprzedać powyżej 2,50 zł (100. tys. zysku) a nie zrobiłem tego i nie biadole z tego powodu-:) Jak ktoś z forumowiczów napisał-"nie sprzedaliśmy powyżej 2 zł to za 1, 40 zł tym bardziej tego nie zrobimy"(i tu również pełna zgoda). Idea wyjdzie z tej zapaści i nie są to tylko moje pobożne życzenia-tak będzie! Ktoś napisał, że brał po 11 zł i trzyma, ale jak będzie rosło to sprzedaje by ciąć stratę.(osobiście bym zaczekał bo może być znacznie lepiej niż 99% z obecnych tu forumowiczów zło-wieszczy). Głowa do góry i tytanowych jaj Wszystkim życzę! -:)-:)-:)
Z punktu widzenia getin holdingu to obecnie oddanie Idea za 1 euro to koniec kuli u nogi w wynikach i wynik roczny zagranicy zbliżony do obecnej kapitalizacji tj 210 mln zl.