• UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~Zuberek [91.231.168.*]
    Będzie komunikat, że były członek zarządu z aresztu zakupił  papiery ;-))))
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~sgn [188.146.162.*]
    ktoś się spuścił
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: momotaro [37.47.248.*]
    Sygnity to trup który padnie do końca tego roku ale tak to jest jak przejmuje cię spółka pokroju Cron.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~123 [31.60.12.*]
    Nieważne, kto by tą firmę przejmował. Od wielu lat, a dokladnie od 2007 poszczegolne zarządy i nieudolni prezesi prowadzili ją na dno.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~j23 [188.47.25.*]
    może znajdzie się jaki większy inwestor i kupi spolke po 2zl. Asecco jakiś czas temu dawali 20zl za akcje to sygnity twierdzili ze to poniżej wartości godziwej, może teraz za 2zl jest wartość godziwa
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~Vvv [37.248.162.*]
    Teraz to już jedynie upadłość. Nikt nie wsiada do tonącego statku
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~ZUberek [37.248.157.*]
    buahahhahahahaaaa

Upadłość firmy z którą tyle Ministerstw i największe firmy są związane ;-)))))

buahahhahahaha

Ale tu się leszcze plątają ;-)

Nawet Sołopa sobie dał na looz, temat nie jest do ubicia ;-)))))))))))))

• Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~123 [31.60.24.*]
    To jest czarny łabędź. Trudno uwierzyć w upadek tej firmy, bo .... oprogramowanie dla ministerstw, bo systemy w utylities, bo.... A jak upadnie to wszyscy będą pisali, że wiedzieli że to się tak skończy.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~123 [31.60.28.*]
    A Twój optymizm Zuberek jest porażający. Dwa lata temu wieszczyłeś 12 i wiecej. Rok temu to samo. To koniecznie kupuj.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~ZUberek [37.248.157.*]
    W ten  sam sposób obłowiłem się na ORANGE, BOŚ i zarabiam 3 raz na PGE

nie interesują mnie ruchy kilku/kilkunasto %

Biorę szmatę,  inwestycja przynosi 50-60% w rok max 2

Orange gaśnie, przeskakuje na PGE.
    Na PGE zaczynam już 3 kółeczko  od 9zł - 12/15zł

BOŚ niedługo się obudzi, wtopił na OZE a teraz jest nagonka na czystą energie wiec ładnie odbije.

Sygnity biorę tylko pod przejecie - i zapewniam że nikt nie odda za 5-6 zł ;-)))
    Wiem kto jest uwiązany z tą firmą, więc jestem spokojny o jej los ;-)))))))))
    Kiedyś braleś S pod e-podatki. Ostatnio S braleś pod wzrosty ze względu na nowe zmiany. Uważaleś ze Cron i Zdunek doprowadzi ich do wzrostu. Teraz bierzesz pod przejęcie. Zadaj sobie jedno pytanie: kto tą społkę miałby przejąć? Uwierz w końcu, ze te wszystkie ministerstwa poradzą sobie bez nich. Zobacz też kiedy oni ostatnio byli po 5-6. I czy są jakieś realne przeslanki na powrót.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~moc [31.135.192.*]
    Po 5 zł to ostatnio S było ok. 2 lata temu - czy to tak bardzo dawno temu....
    Od tego czasu spółka spłaciła ponad połowe obligacji i zaczyna generować gotówkę....
    Na razie mamy doczynienia z medialnym zawirowaniem - wyrok żaden nie zapadł, bo pod kątem finansowym i działalności w spolce niz złego sie nie wydarzyło ( poza dobrymi wynikami)
    Nie wiem czy ktos wogóle zwrócił uwagę na bardzo mocną aktywizację ostatnio działań CBA - przypadek - chyba nie - jesienią mamy wybory...
    Czy doszło do jakichś niedozwolonych działań - to mam nadzieję orzeknie niezawisły sąd.
    Ja nadal nie mam przekonania aby kontrakt na serwis autorskiego oprogramowania ( na ktorą to usługę firma ma monopol) i kwota za to ( na tle ostatnio podpisywanych kontraktów na takie same usługi i to w jednostkach o mniejszym zakresie inne firmy inkasują nawet dwukrotnie wieksze kwoty...) - miały zmuszać do nielegalnych działań.
    I nadal twierdzę że ta firma nigdy przedtem nie miała takich prywatnych akcjonariuszy którym zależało by na S
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~lol [91.231.168.*]
    Panie 123 - czy Pan wie, że:

70% programów w PL  500+ ma SYGNITY !!!!!
    80% oprogramowania pomocy społecznej to ma sygnity
    80% urzędów pracy ma sygnity
    Myśli Pan że wypłaty 500+  zostaną wstrzymane, bo problem jest z paroma mln zł ? bo zmienił się Prezes ?

Nie wspominam o umowach z PGE, bankami ….. itd. itp.

Ta firma ma ochronę rządu, PISu i samego Jarka  ;-))))))))

• Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~Stalowe_Jaja [79.191.225.*]
    Chyba z tą ochroną to popłynąłeś...
    Firma cały czas jest na zakręcie... jeszcze kilka lat temu można było stwierdzić że to równia pochyła.Teraz walczą... nikt nie wie co z tego będzie ale ostatnie wiadomości nie napawają optymizmem. Najlepsze wyniki ostatnich lat i.... najniższa cena akcji kiedykolwiek.
    Nie wiem co może tu pomóc ich wyciągnąć...
    Moim zdaniem oni powinni wyjść z gieldy. Obroty znikome, spekulacja kursem. Zadlużenie olbrzymie. Jaki jest sens brać udział w notowaniach. Giełda wymaga przede wszystkim przejrzystości i dobrej komunikacji z akcjonariuszami. A oni publikuję raporty z możliwie najdluższym opóźnieniem. Są w swoim czwartym kwartale, a akcjonariusze mają info z pierwszego półrocza, bez prognozy rocznej. Zadnej informacji o nowych kontraktach, o strategii biznesowej w dluższym terminie. To po co taka firma na giełdzie.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~whatever [188.147.35.*]
    rozumiem, że czytałeś umowy i nie znalazłeś w nich klauzul o przejęciu źródeł wraz z prawami w momencie gdy spółka nie będzie mogła realizować umowy serwisowej?
    No własnie. Juz od kilku lat jest tak w przetargach publicznych, że zamawiający gwarantuje sobie dostęp do kodów źródłowych.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~Zuberek [5.172.239.*]
    Biadolicie, końcem lipca wybiorą następnego geniusza Prezesa ;-)

i będzie +20% na 3 zł ;-)))))))))
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~salopa [5.173.201.*]
    Czy grosze za czy akcje
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~ZUberek [5.172.239.*]
    Wróciłeś ;-)))

Słyszałem, że lekarze poddali się ;-) 

• Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~123 [185.244.214.*]
    Salopa widać wyszedł za kałcją. Teraz wszystko układa się w całość i zaczyna być klarowne. Oby tak dalej.
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~ObronaCzęstochowy [79.184.84.*]
    Konrad broni swoich pozycji.... Przy takim płytkim rynku ma sporą szansę przez chwilę powalczyć
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~lol [91.231.168.*]
    Chłopak dobrze zarabia to stać go na kilka tys dziennie akcji … byle do Walnego ;-) 
  • Re: UUUUUU obroty 162 642 szt. Autor: ~ObronaCzęstochowy [79.184.84.*]
    Ciekawe co to za wyrzut (i jednocześnie zakup) był dziś na poziomie 2,32zł. Wymienili się 150tyś akcji - znów jakieś zagrywki pod publiczkę?
[x]
SYGNITY 0,00% 81,00 2026-05-08 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.