• Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Adam [62.87.191.*]
    Ne Geo już była zajawka, ale wy tu same głupoty wypisujecie :)
    Zatem do rzeczy: na debiucie CMI gość z ich RN (i z Geotransu) chlapnął, że szykują na parkiet swoją spółkę portfelową Arkley (ci od Zmorth, drukarek 3D) w miejsce pioniera njukonekta, dodając z uśmiechem, że bajek nie będziemy robić. I w porę orientując się uciął, choć i tak mało kto pewnie wychwycił. Kiedy, nie wiadomo, za ile, nie wiadomo, ale ta cała wydmucha Vision pewnie ostro poszybuje, bo wychodzi, że oni miejsce na srukonekcie biorą od wydmuchy Vision i wsadzają w jej miejsce swoją dochodową spółkę. Także posiadacze obecnych papierów gniotą pewnie sporo przytną, Powodzenia!
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~444 [185.35.198.*]
    Na kant connekcie jest masa spółek, w które można podłożyć dochodowy interes. Wpadka o "bajkach" nie musi dotyczy produkcji filmowej.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Marker [5.173.160.*]
    Z tego co mi wiadomo to gadali z BOA.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~viv [31.182.168.*]
    Obroty i wzrosty wskazują na to, że jest coś na rzeczy...
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Larry [188.147.40.*]
    Tu oprócz kłamstw tego trolla 444, to nawet czytac mu się nie chce :/ Kto był pionierem na nc w 2007 i tylko on robił "bajki"? Virtual Vision.

Pierwszego dnia do obrotu wprowadzono akcje pięciu emitentów: Digital Avenue, S4E, ViaGuara, Virtual Vision i WDM

https://www.ncbiuletyn.pl/czytaj/1428-5-lat-newconnect.html
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~xyz [185.31.217.*]
    Takim trupem bez powodu się nie handluje.
    Taki LUG jest świetną spółką i nikt jej nie tyka,
    to tym bardziej Visiona, który istnieje tylko na papierze.
    Zobaczymy co z tego wyniknie i do ilu kurs zostanie wyciągnięty
    na tej szulerni.

• Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~mn [83.26.222.*]
    Chyba już po zabawie. Dzisiaj tylko drobni brali. Te prawie dwie bańki to przerzucone dla zachęty.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~rob31 [5.173.128.*]
    Mi wystarczy 6 groni trzymam kciuki a wskazujący na enterze
    Dnia 2019-07-08 o godz. 11:57 ~rob31 napisał(a):
    > Mi wystarczy 6 groni trzymam kciuki a wskazujący na enterze

Kunicki cię wyprzedzi, tak więc obniż porzeczkę :) odzyskasz swoje 500 Pln
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~rob31 [5.173.128.*]
    Pół mln po 1 gr k to daje 5 tys jak dobrze liczę jeśli źle to mnie popraw fraj :)
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~xyz [185.31.217.*]
    obrót 60 tys. dziś.
    Jak na śmiecia, to kosmos.
    Większość wygenerowana 1 zleceniem.

Dnia 2019-07-08 o godz. 12:52 ~rob31 napisał(a):
    > Pół mln po 1 gr k to daje 5 tys jak dobrze liczę jeśli źle to mnie popraw fraj :)

No znamy to, znamy. bractwo forumowe ma tylko po 1 groszu :))

po groszu to sobie jeszcze kupisz :) na razie siedzisz goły i patrzysz, kto się do tego dobrał.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Jowita [83.30.101.*]
    Dziś 60k obrotu, a kilka ostatnich sesji po blisko 150k obrotu, robi wrażenie, jak i sam wzrost. Jeśli geotrans kupuje sobie od Kunickiego "miejsce" na nc, to dzida w miarę jest zrozumiała. Schemat w miarę czytellny, podpuszczają i zbierają wszystko jak leci. Pewnie skorekci się w którymś momencie, bo po co przepłacać, jak można za mniej :D I później odetną od papiera i sky is the limit.
    Szkoda tylko, że tu 99% to loosery bez kasy lub pieniacze, którym żal d.psko ściska z 300% wzrostu :D
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~staly_bywalec [79.187.84.*]
    Fajnie tylko że ten obrót jest sztuczny, ewidentnie mielenie swoich akcj, a nie skupowanie akrusza. Z arkusza zeszło leżące kilka lat 1gr i 2gr, ale to śmieszne ilości. Faktem natomiast jest że czemuś to służy i może spekulacyjnie urosnąć. Może nawet uda się odzyskać środki (nie podam średniej bo dumny z niej nie jestem), bo na zarobek tu to ja osobiście już nie mam cierpliwości, ale będę kibicował. Proszę jednak pamiętać, że NC to nie lokata bankowa i już były rożnie niespodziewane przypadki, przy czym czasowe zawieszenie notowań to nie jest najczarniejszy scenariusz...
    Dnia 2019-07-07 o godz. 21:15 ~Adam napisał(a):
    > Ne Geo już była zajawka, ale wy tu same głupoty wypisujecie :)
    > Zatem do rzeczy: na debiucie CMI gość z ich RN (i z Geotransu) chlapnął, że szykują na parkiet swoją spółkę portfelową Arkley (ci od Zmorth, drukarek 3D) w miejsce pioniera njukonekta, dodając z uśmiechem, że bajek nie będziemy robić. I w porę orientując się uciął, choć i tak mało kto pewnie wychwycił. Kiedy, nie wiadomo, za ile, nie wiadomo, ale ta cała wydmucha Vision pewnie ostro poszybuje, bo wychodzi, że oni miejsce na srukonekcie biorą od wydmuchy Vision i wsadzają w jej miejsce swoją dochodową spółkę. Także posiadacze obecnych papierów gniotą pewnie sporo przytną, Powodzenia!

Jeśli na forum wiadomo, że to Geotrans kupuje :) to może ktoś na forum napisze, kiedy pokaże się to cenotwórcze info.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.243.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Qwerty [5.173.243.*]
    Przeczytaj raz jeszcze pierwszy post o geo, a później chwile pomysl...nie boli nic a nic
    Od założenia pierwotnego wpisu "kilka godzin" upłynęło. Miałem nadzieję, że wieści nowe zaistniały, to czegoś się dowiem.Z pierwotnego wpisu wynika, że lud forumowy potrafi czytać między wierszami, przyjąłem że gdzieś wyczyta o gabinetach stomatologicznych i poda przynajmniej przybliżoną datę upragnionego info, mam wolne 300 pln to zainwestuję w tę rakietę, ale tylko wtedy jak przeczytam info cenotwórcze.

Obawiam się tylko, o ile dać cień nadziei w nadchodzące zmiany, żeby do Kunickiego nie dobrała się podobnej maści brygada, tylko cwańsza, bo nie tylko akcjonariuszy drobnych powiozą, ale i samego Bossa z Niemiec :)))
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Grzechu [188.147.39.*]
    A ten dalej troluje :)
    D.psko zlane, to od lat tylko podszczekuje
    Dnia 2019-07-09 o godz. 22:42 ~Grzechu napisał(a):
    > A ten dalej troluje :)
    > > D.psko zlane, to od lat tylko podszczekuje

Na bardziej lub mniej zlane d, to nie da rady się licytować, bo musiałbyś pokazać swój pit z giełdy :) a tu jesteś za miękki.
    Ale na zdrowe głowy, to już możemy, bo wpisy zawsze ujawniają, kto co ma pod kopułą. Dlatego zgodnie w tematem wątku czekam na to cenotwórcze info i tego samego dnia pakuję zaoszczędzone 300 pln w rakietę.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Grzechu [188.147.39.*]
    Troluj, troluj :) zawsze tacy byli, są i będą, Kagul dobrze Pawlakowi powiedział, ze Polska dzieli się na mądrych i głupich :) Widać to na forum jak na dłoni :)
    A nie lepiej, żebyś widział to w swoim portfelu? To może wklej ostatni pit z giełdy :))
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Ciro [37.30.25.*]
    Poczytałem co piszecie, jedni czekają, żeby wyskoczyć, drudzy zbierają, ale jak ktoś pisał tutaj, te wzrosty i obroty pod coś konkretnego chyba, bo nie kręci się szmatą dla samego kręcenia. Jeśli ktoś wejdzie w ich miejsce, wtedy wszystko stanie się jasne.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Qwerty [5.173.226.*]
    209 tysi obrotu i najwyższy kurs od lat, nieźle :)
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~BediePOWT [31.135.162.*]
    Dnia 2019-07-12 o godz. 08:28 ~Ciro napisał(a):
    > Poczytałem co piszecie, jedni czekają, żeby wyskoczyć, drudzy zbierają, ale jak ktoś pisał tutaj, te wzrosty i obroty pod coś konkretnego chyba, bo nie kręci się szmatą dla samego kręcenia. Jeśli ktoś wejdzie w ich miejsce, wtedy wszystko stanie się jasne.

Radze zbierać
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Gudi [5.173.177.*]
    Dzięki temu zamieszaniu udało mi się wyjść z tego g... Cieszę się bo od wielu lat uważałem pieniądze za stracone a tu takie zaskoczenie. Zawsze trochę niespodziewanego grosza wpadło. Powodzenia.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Obserwator [31.135.162.*]
    Obecnie sam nie wiesz czy dobrze zrobiles dlatego to piszesz
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~J23 [37.47.60.*]
    Czyli narazie niema co sprzedawać
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Gudi [5.173.177.*]
    Tego nikt nie wie. Ani ci co zostali z papierem ani ci co z niego wyszli. Teraz przynajmniej jest wybór bo przez lata to nikt tego nie chciał kupić nawet za 1 grosz.
    Geotrans się nie ujawnia. Ale skoro zajął się śmieciami to pewnie i Visiona ma na oku :)
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Gudi [89.64.11.*]
    Widzę, że życie wygrałem sprzedająca za 0,3 gdy było jeszcze można :) dobrze, że nie słuchałem tych, którzy uważali, że trzeba czekać.
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~rob31 [94.254.237.*]
    Ja to opylilem po 0,0394 400 k a śmiali się że mnie na forum że wystawiłem to jednym zleceniem teraz ja się śmieje
    To jeszcze wklej pit za rok ubiegły, i zobaczy się, jaki z ciebie wojownik finansowy w dłuższym terminie :)))
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~rob31 [94.254.232.*]
    Boli cie?
    niby co ? ma mnie boleć...
    miałeś jakiś jednorazowy występ na giełdzie? czy inwestujesz stale?
    ten twój "śmiech" z zarobku oznajmiony na forum chcę zweryfikować..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.255.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przejęcie przez Geotrans. Autor: ~Doradca [83.21.174.*]
    Spójrz na Tamex. Będzie wejście w PV
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.