• Fibo mowi jasno... Autor: ~Jeffrey [94.254.208.*]
    31.8 lub 33.5 to linie fibonacciego. Ta pierwsza pozwoli tylko na ruch powrotny w okolice 38. Druga linia 61.8 i jej utrzymanie w okresie ok 10/1D daje mozliwosc ruchu technicznego w okolice 53,5 zapewne jak 20letnie praktyki gpw wykazuja wykonane z luką. Po tym okresie powinna nastapic korekta calego ruchu z poziomu 18.5. Jak.to bywa w zdarzenia jednorazowe dewastuja ksztalt formacji. Jak dla mnie obenie walor top 5 do pilnej obserwacji na gpw w pozycji SE lub SL dla odwaznych( mniej doswiadczonych)
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~killer [37.47.1.*]
    Jeffrey, inwestowalem w Datawalk, wtedy gdy nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak Fibonacci, miałem wzloty i upadki, ale ciagle wierzyłem i zwiększalem swoje zaangażowanie , nawet w lutym 2019, więc Fibo nie ma dla mnie zanczenia , obserwuję spółkę, czytam wszystko co sie pojawia, robię research codziennie i mając na uwadze to czego dokonali przez ostatnie 5 lat uważam że są skazani na sukces. Ale jeśli Fibo się sprawdzi po raz drugi to zainteresuje się nim
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~killer [37.47.10.*]
    ale masz rację coś się szykuje, na crunchbase w czwartek było 210 000 a teraz jest 159 758 , w czasie ostatniego roku nigdy nie było takiego skoku o 50 000 w ciągu 2 dni
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~Jeffrey [94.254.203.*]
    Co to wogole jest?
    link 
    powyższa strona rejestruje ruch internetowy dotyczący danej spółki , jak były ruchy rzędu 20 000 czy 30 000 to zwykle krótko po tym było wybicie o kilka zł w górę ale ruchu 50000 nie widziałem jeszcze w ciągu 2 dni
    przez ostatnie pół roku oscylowało wokół 250 000 do 210 000 więc dzisiejszy 159 758 jest znakomitym wskażnikiem zainteresowania spółką zwykle jak miał byc komunikat to ruszało w dół o 20 000
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~Jeffrey [94.254.203.*]
    Dopytam. Im mniejszy wskaznik tym wieksze zainteresowanie firmą?
    Tak
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~SWISS [93.46.37.*]
    Ehhh i po weekendzie.Swiat to jednak wiocha.Za 2 godz.znowu w domu .Ciekaw jestem tego fibo ponieważ uważam ,ze na tej spółce to nie zadziała .Nie protestowałbym gdybym się mylił.
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~SWISS [93.40.12.*]
    Nie chwytam?to był ruch w dół czy w górę ? A konsekwencja tego jaka miałaby być?
    Poza tym kuna kiedyś to mocno śledził i korelacji jakoś pozytywnych nie zauważyłem?
    Ahhh ,relatywizuje sobie to wszystko w Calgiari .Woda jak zupa.Zuppa di cozze ..mógłbym jeść codziennie.
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~Pit [5.173.59.*]
    Jak tam tfoje "fibo" ha ha ha. Dziś 29 ha ha ha !!!
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~Pit [94.254.147.*]
    Jak tam Leszczynki wasze perełka ?!!!! Ha ha ha
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~franek [178.42.121.*]
    pitu, pitu.... coś słabo naganiasz, frajerze.... miało być dzisiaj 28 a tu lipa...
    wciskaj więcej tych swoich głodnych kawałków, może jeszcze spadnie
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~Pit [94.254.147.*]
    Frajer to jest z ciebie że trzymasz ha ha więcej takich frajerów jak ty!
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~killer [37.47.0.*]
    dzisiaj 149 947, nie przeklada się to na wzrosty ale coś w tym musi być, tylko co? akcja reklamowa w USA? pozytywne artykuły w specjalistycznych czasopismach? w kazdym razie o firmie robi sie głośno i wyszukiwań jest znacznie więcej
  • Re: Fibo mowi jasno... Autor: ~panda [185.49.29.*]
    a może inwestorzy wpisują częściej nazwę firmy, bo urosła o 100%?
[x]
DATAWALK 0,16% 121,80 2026-05-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.