Tak doradzacie, a mam jedno, proste pytanie. Skoro jesteście tacy pewni swoich rad, to czy skupujecie z rynku - w końcu cena jest wg was taka atrakcyjna. Wrzućcie tu zrzuty zleceń. To wtedy ja też kupię i będę czekał na wyższą cenę.
Najgorsze w tym k.... jest to, że tak bez konsekwencji "doradzacie", a część ludzi może jednak te rady wziąć pod uwagę. Jak się te wasze prognozy nie sprawdzą, to przecież wy nic nie stracicie tylko inni. Mam nadzieję, że KNF zrobi w końcu porządek z takimi jak wy.
A co inni mogą stracić??? Jeżeli wykup dojdzie do skutku to dostana 1,45-1,50 a jak nie dojdzie to co tracą??.
Ja mam prawie 20k akcji i nie oddam bo po co..jak chca niech zapłacą więcej. W najgorszym razie zabiora za te grosze co proponują, tu juz nic nie można stracić tylko zyskać - czekając!!!
Strasznie nachalne i prymitywne naganianie!!!!!!
Deamon -naganiaczu Famura- co brakło ci argumentów ? Jedyna prawda jest taka,że wszyscy którzy nie oddadzą do 25 .07 -mogą tylko zyskać -nic nie tracąc-oprócz kilku dni czasu.
Nie zabrakło tylko w weekend zajmuje się innymi sprawami :) Zastanawiam mnie jedna rzecz. Bierzecie za pewnik podniesienie ceny i przytrzymanie akcji. Zakładacie, że w najgorszym wypadku oddacie akcje w przymusowym wykupie po 1,45-1,5 zł. Nikt z was jednak nie bierze pod uwagę opcji, że wezwanie nie dojdzie do skutku i Famur się wycofa. I co wtedy? Kurs przed wezwaniem był kilkadziesiąt procent niżej. Famur nie jest jakoś specjalnie wylewny w swoich deklaracjach więc tak naprawdę nie wiadomo co zrobi.
Dnia 2019-07-08 o godz. 10:23 ~Deamon napisał(a): Famur się wycofa. I co wtedy?
A FMF wyskoczył z tym wezwaniem / ni z gruchy ni z pietruchy / żeby zrobić dobrze nam, czy sobie ? Prezent nam robią - czy chcą nas wyciulać ? D. jest św.Mikołajem, czy odwróconym Janosikiem, który chce złupić biednych - aby bogaci mieli więcej ? Popytaj u swojego płatnika, a jak poznasz odpowiedzi, wróć na forum aby nam pomóc...
Dlaczego zostało ogłoszone wezwanie na Primetech, kiedy ruszają PPK od lipca i po info dotyczącym odszkodowania? Dlatego, że Primetech będzie spadać... , czy rosnąć...? Deamon, błyśnij intelektem...
Ani nie będzie rosnąć -ani spadać -bo spółka zostanie wycofana z GPW.Famur musi mocno podnieść cenę w drugim wezwaniu ,bo jak nie -to zablokuję mu uchwałę o wykupie przymusowym w sądzie.
A co tu błyskać. Jest wysyp wezwań. Nie wiem czy był taki okres, żeby był taki ruch w wezwaniach. A co do PPK, to żebyś się nie zdziwił, co do efektów tego "tworu".