• OGROMNY SUKCES Autor: ~sukces [95.49.164.*]
    Lada moment umowa partneringowa i III faza badań. Akcje są wciąż niedoszacowane, po tym jak fundusz zmuszony umorzeniami opylił mały pakiet, zwalając akcje o ok. 10 %. Jutro warto brać PKC, wzrosty co najmniej przez kolejnych kilka sesji. Potem ogromy skok po umowie. A dlugoterminowo - sky is the limit.
    Obserwujcie co będzie się działo teraz, to samo czekać nas może na Celonie.

https://www.money.pl/gielda/synektik-wyniki-badania-klinicznego-ii-fazy-kardioznacznika-zgodne-z-celami-6398627775535234a.html 
  • Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Ochłń trochę chłopie.
    Celon to zupełnie inna liga.
    Nie ma żadnego porównania.
    JS
  • Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~sukces [95.49.164.*]
    Bo spółka jest większa?

W przypadku Synektika wycena tej spółki jest śmiesznie niska. W 2016 roku akcje kosztowały 18 zł, a od tego czasu przejęto zakład produkcji radioznaczników Monrol wraz z pięcioma kontraktami (!), sprzedano kilka systemów Da Vinci, przeprowadzono kardioznacznik przez dwie fazy badań, a przede wzystkim poprawiono znacznie wyniki sprzedaży sprzętu medycznego i radioznaczników, co jest ich główną działalnością. W tym roku rusza też w nowym zakładzie produkcja noweych radioznaczników Axumin i PET. Spółka jest świetna fundamentalnie, ma rewelacyny zarząd, a teraz weszła jeszcze do swig80. Chyba nie trzeba tłumaczyć, że to właśnie małe, dobre spółki dostaną największego kopniaka z PPK.

A więc czemu wycenia jest taka niska? Wszystko przez kłopoty Altusa, który był znacznym udziałowcem. Mimo odrobienia części zaległości, to jest wciąż perła niedoszacowana o co najmniej kilakdzesiąt procent i to nawet nie zważając na kardioznacznik. A jeśli projekt zostanie doprowadzony do końca (potrzeba jeszcze ok roku badań), to wycena tej spółki wedle East Value Research wynosć będzie UWAGA 81,97 zł.
  • Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Widzę , że jesteś w fazie euforii. To Ci nie będę przeszkadzał ale jednak ochłoń trochę.
    JS
  • Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~sukces [95.49.164.*]
    Jestem "ochłonięty", mam te akcje nie od wczoraj tylko od kilku miesięcy. ;)
    Po prostu wyszła świetna informacja, więc mam dobry humor. Życzę tego samego na Celonie w niedługim czasie

• Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~XXL [178.218.226.*]
    Nie wiem, czy są tacy, którzy zarobili na Synektik. Firma bez perspektyw, a przy pompowaniu wielu załapało się przy szczycie. Teraz jest między średnią a dnem. Handlują mydłem i powidłem i nie wiadomo czego chcą. Tymczasem na giełdzie jest tyle perspektywicznych spółek.
  • Re: OGROMNY SUKCES Autor: ~sukces [95.49.144.*]
    Czyli kupiłeś po 17 i sprzedałeś na ostatnim tąpnięciu i stąd ta frustracja? Współczuję, ale to nie oznacza, że spółka nie ma perspektyw i nie wie czego chce. Mała płynność - ot co. 
    To jest jedna z najlepszych i najzdrowszych fundamentalnie spółek z swigu.
[x]
CLNPHARMA 0,47% 21,40 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.