• fantasta Autor: ~cds [31.175.61.*]
    pan prezes to fantasta, chce skupić akcje za mniej niż połowa wartości księgowej - ha ha ha ... trzymać akcje nie oddawać za bezcen ...
  • Re: fantasta Autor: ~cds [31.175.61.*]
    panie prezesie porozmawiamy jak pan zaproponuje 20 zł za akcję ...
    nasze dziadowskie prawo giełdowe dopuszcza ogłaszanie takich złodziejskich wezwań i jeszcze pozwala na straszenie akcjonariuszy przymusowym wywłaszczeniem - nie dziwota, że inwestorów indywidualnych coraz mniej
    panie prezesie przypominam panu, że spółka jest w bardzo dobrej kondycji finansowej, a wartość księgowa na akcję na koniec marca obecnego roku wynosiła zgodnie z pana raportem 16,46 zł - skąd więc wziął pan cenę 9 zł ????
  • Re: fantasta Autor: ~MArek [5.253.206.*]
    Toi srednia cena z ostatnich 6 miesięcy, żadnego bonusu, chciwość?
  • Re: fantasta Autor: ~Marek [5.253.206.*]
    Kupiłem dziś po 10, a teraz chce 9 zł. A czemu nie kupował jak było po 8 tylko teraz chce zrobić wykup z kasy spółki.

Tarczyński też dał w pierwszym wezwaniu 10 zł . Teraz kupuje pakiety od OFE po 20 zł.
    spółka jest w dobrej kondycji, a wartość księgowa na akcję jest na poziomie 16 zł - w takiej sytuacji cena w wezwaniu nie powinna być niższa niż 16 zł - niestety nasze dziadowskie prawo dopuszcza takie niesprawiedliwe wezwania - trzeba mieć nadzieję, że ludzie nie odpowiedzą na to wezwanie - ja akcje trzymam i nie odpowiadam ... podobna sytuacja była na atlancie - wezwanie nie doszło do skutku, skupili o ile pamiętam tylko kilka tysięcy akcji - chciwość ich zgubiła - miejmy nadzieję, że tu będzie to samo ...
  • Re: fantasta Autor: ~mh [5.173.32.*]
    Trzymam i nie sprzedaję.
  • Re: fantasta Autor: ~muerde [217.97.96.*]
    historia pokazuje, że pierwsze ceny się nie przyjmują, często też oferowana cena idzie w górę kilka razy, proponowana cena mnie NIE INTERESUJE
  • Re: fantasta Autor: ~oko [31.175.61.*]
    mnie również ta śmieszna cena nie interesuje
[x]
HELIO 4,06% 28,20 2025-11-13 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.