Dla mnie możesz i mieć po 0,80 ale co z tego jak nawet nie masz komu sprzedać. Powiadam tobie takie papiery omija się szerokim łukiem. Zobacz od 2 lat ten sam poziom cenowy. Tak tylko Krzysztof potrafi.
Nie moska gra glowna role a adatex poczytaj o spolce co robi to jeden z powazniejszych deweloperow na slasku z dobrym zyskiem .w przyszlosci dywideda i moze wejscie do wigu 80.itu zaineresowanie funduszy..a propo krzysztofa ten pan wybudowal osiedle apartemowcow w katowicach i teraz buduje w oswieciniu.sam posiadam apartament w jego inwestycji..to jest pan drugiego planu.nie interesuje go kurs danej spolki.bardziej dywidenda jaka uzyska z inwestycji..pozdr.
papier tak wyzbierany ze praktycznie nie ma kto skakac .Postawili 10 po 1.25 w piatek ledwo 6k ktos oddal 3 zl to kwestia czasu jak wajche przeloza szykuje sie drugi gant
Dobra jutro patrzę i się uczę ale według mnie jeszcze 2 złote i baza.
Ja jutro wskakuje na telekonia i mam nadzieje że jajek nie pobijam jak na piku bo od 2 lat mam mocno opuchnięte.
Piękny typ dust, piękny wzrost i zarobek. Szkoda panowie czasu na te papiery, czasy niebieskiego minęły szukać młodych ogarniętych wilków. a nie liczycie na leśnego dziadka.
Jutro ruszamy z telehors, patrzcie i uczcie się jak zarabia się pieniądz. Już wszędzie śmiech w kuluarach ten pik wywołuje że krzyś pięknie ubrał Poznań i Katowice.