• Jaka jest szansa Autor: ~Utopiony_w_izolatory [77.111.247.*]
    że zdejmą ten badziew z giełdy. Nie chce się nawet patrzeć na rachunek. Nigdy więcej nic nie tkne z NC. Pogodziłem się z strata ale nawet nie można jej wykazać a nawet nie można zamknąć rachunku do póki to istnieje. Może zna ktoś jakiś sposób
  • Re: Jaka jest szansa Autor: ~ali [78.8.38.*]
    Trzymasz a jak będziesz potrzebował zmniejszyć zysk to sprzedajesz na umowę poza giełdą za symboliczną złotówkę i już masz stratę do odpisu
  • Re: Jaka jest szansa Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Ciekawe kto kupi?
  • Re: Jaka jest szansa Autor: ~Maxikaz [5.184.36.*]
    Szans nie ma żądnych na odbicie .....

już o tym nie raz pisałem , wkleję swój niedawny wpis

Na tzw. "rynku" NC 90% 'spółczyn' ma tylko "bogate" plany inwestycyjne, świetne pomysły na właśnie produkcję "unikalnych" 
    wyrobów (często na licencjach, patentach, wynalazkach itp), które zrewolucjonizują całe gałęzie przemysłu, gospodarki w przypadku ECR jakieś 'mityczne' izolatory, dzięki którym firmy energetyczne miały by "zaoszczędzić" na przesyłce prądu MILIARDY zł !!!! ( a te zagraniczne MILIARDY €), ale póki co zainteresowania na te "unikalne" izolatory jakoś nie widać ,.....

i nic się nie dzieje i nie będzie się dziać i to też jest specyfika "walorów" z N C , na N C coś się tylko dzieje (działo) do momentu ulokowania "makulatury" tzn . akcji na GPW. - potem tzw. "inwestorzy" są zbędni .........
  • Re: Jaka jest szansa Autor: ~ja [80.52.223.*]
    a jaka ma być szansa skoro na majątku industry siedzi juz komornik
    prowadzona jest egzekucja.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_zajecie-nieruchomosci-w-lubsku,32086429.html
  • Re: Jaka jest szansa Autor: ~sena [89.74.80.*]
    Też chce zamknąć rachunek, czyli mam czekać aż to padnie?...ile ta agonia bedzie trwała

• Re: Jaka jest szansa Autor: ~Ocena [185.93.94.*]
    pomogą Ci akcjonariusze i obligatariusze z lzmo i to napewno ...
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.