facet w barze do barmana- polej zanim sie zacznie, wypija kielicha i po chwili znow mowi polej zanim sie zacznie, po kilku kolejkach barman pyta- Panie ale kto za to zaplaci? na to facet - no i sie zaczelo....
Ja myślę, że pisanie do kogoś kto zalewa to forum wpisami 3 wyrazowymi nie mającymi ani żadnego sensu ani żadnej treści to strata czasu. Mnie jest tylko przykro, że patrząc na to forum i je czytając od jakiegoś czasu - mamy takich pacjentów, którzy nie potrafią nic napisać a zaśmiecają bardzo. Bo ręce i nogi opadają, aż nie chce się nic tu pisać:((( Jedyna nadzieja, że każdy nieogarnięty nie ogar pójdzie w życiu gdzieś dalej i go tu nie będzie za jakiś czas.
Dnia 2019-07-02 o godz. 17:55 ~Tumanie napisał(a): > Pisałem ci już nieuku, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji. > Poza tym przecinek w wyrażeniu "chyba że" stawia się przed "chyba", a nie przed "że". > Nie być w stanie napisać jednego zdania bez gafy - niezłe osiągnięcie. > Braki w wykształceniu i kulturze tłumaczą żenujące zachowanie tego czegoś, które powtarza się od tygodni. >
No to zafundowałeś mi nieprzespaną nockę :) Mam nadzieję ,że niedługo się otrząsnę i dalej będę mógł spekulować na GPW :)
Dnia 2019-07-02 o godz. 19:31 tobik69 napisał(a): > wyczuwam ironię:) > > ale jak należy potraktować posta pana jack, który brzmi tak: > > Zaczęło się !! > > j.w. > > o co chodzi? > co autor ma na myśli? > przecież to wpisy bez sensu; >
Mądry , doświadczony inwestor zrozumiał zaś głupi niekoniecznie :)
Ile godzin trzeba korzystać z komputera żeby polubić albo "znielubić" własny komentarz 23 razy? Pytam poważnie, bo przecież po polubieniu jest blokada przed zrobieniem tego powtórnie na kilkanaście minut.
Dnia 2019-07-05 o godz. 04:24 ~DoGimba napisał(a): > 23 × kilkanaście minut, to odpowiedź na pytanie o ilość godzin? > > > > To raczej ja nie będę się pastwił nad tobą
Dla ułatwienia, podpowiem ,ze podobno 1 godzina to 60 minut :)
Dnia 2019-07-05 o godz. 09:41 ~DoGimba napisał(a): > Oj cieniutko, koleżko z tymi ripostami. Musisz się troszkę podszkolić. Na szczęście masz wakacje - możesz ćwiczyć na forum bankiera do woli!
Nie przypominam sobie abyśmy byli kolegami , chyba , że coś mnie ominęło ? Ale nie sądzę :)
Dnia 2019-07-07 o godz. 19:05 ~DoGimba napisał(a): > Nie jesteśmy - dlatego nazywam cię pogardliwie koleżką, a nie kolegą.
Tutaj rozmawiamy o spółkach !!