• Pytanie o emisje Autor: ~Reniu [89.229.237.*]
    Jeśli jest emisja, to kiedy ona następuje wlasciwie? bo tego w komunikatacvh nigdy nie ma. Czy to sie dzieje z dniem uchwalenia, czy później?

A ogolnei mi sie wydaje kto kupil akcje dobrze zrobil, bo emisja niewielka, wszystko jest ok, duza dywidenda, nic tylko brać.
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~rs1 [83.5.161.*]
    Dokładnie tak, ja zrobiłem zakupy teraz tanio nie oddam :)
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Spółka totalnie zdrowa:) tylko zaczęło odbijać już bankierowa spekuła natworzyła wątków o niczym. Straszą bankructwem? Kpina czy szaleństwo? Przecież tu nie ma się do czego przyczepić. Każdy z ostatnich raportów jest na to najlepszym dowodem.
    Pomysł z emisją dla pracowników jest genialny - zwiększą FF o ok 100% i jednocześnie zmotywują swoich ludzi. Dwie pieczenie na jednym ogniu:) Ja trzymam i za tanioche nie oddam choćby miało to trwać kolejne 1.5 roku. Pozdrawiam
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~Lucjan [185.172.86.*]
    Genialne
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~Cina [83.26.197.*]
    Oddasz oddasz i to taniej niż ci się wydaje. To niesamowite jak naganiacze na wzrosty potrafią przerobić bardzo złe info na bardzo dobre. Niestety rzeczywistość zweryfikuje wasze oczekiwania. Nastawcie sobie lepiej stoploosy bo potem będzie płacz.
    Odpowiedz merytorycznie co złego widzisz w emisji jako programie motywacyjnym dla pracowników przy tak niskim ff? Jeśli będzie to coś nad czym warto będzie się zastanowić to Ci odpisze:)
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~Leo52 [91.233.186.*]
    dokładnie popieram kolegę....chciwość i chęć kupienia za grosze akcji gubi tutaj pseudo analityków...
    Tu nie ma analityków bo ff jest za mały.. tu tylko spekuła póki co ale emisja sytuacje zdecydowanie poprawi:)
  • Re: Pytanie o emisje Autor: ~biszkopt [94.254.156.*]
    Up
[x]
CDA 1,94% 21,00 2025-09-19 16:07:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.