• Komunikat o rezygnacji Autor: ~123 [37.120.156.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/SYGNITY-Rezygnacja-osoby-zarzadzajacej-7697848.html

czyli nie cały zarząd a jedynie prezes
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~Otake [157.25.159.*]
    Zrupse puku

1. Cały zarząd aresztowali?
    2. Czy prezes został skazany prawomocnym wyrokiem, czy jest jedynie oskarżony?

(Sajo) nara

• Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~321 [5.253.206.*]
    Nie wiem gdzie pracujesz ale klienci pytają o sytuacje w S. Ludzie pomimo braku wyroku nabierają podejrzeń .

Zauważ że prezes wyszedł ale szef rady nadzorczej siedzi w areszcie 3 miesiące.

Klient ma swój rozum i po tych wiadomościach sceptycznie podchodzi do S.
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: momotaro [37.47.248.*]
    Panowie Sygnity to trup. Dwie najważniejsze osoby w spółce z zarzutami prokuratorskimy z czego jedna siedzi. Śmieszny prezes pisze że rezygnuje dla dobra spółki jednocześnie sam ją likwidując swoim postępowaniem. Brawo. Taka hipokryzja tylko na GPW.
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~moc [31.135.192.*]
    "sygnity to trup" - takie hasło jest tutaj od lat.......a firma istnieje i - powtarzam nadal - ma bardzo poważne z punktu widzenia Państwa projekty . Ja nadal uważam że nie powinno się wydawać wyroków za niezawisłe ( mam taką nadzieję ) sądy. Dla mnie osobiscie nie kleją sie wogóle fakty , nadal nie do uwierzenia dla mnie jest fakt ze ktos probował by nielegalnych dzialań za coś czego nikt inny wykonac by nie mógł tym brdziej że kwota wogóle nie powala a wrecz jest niska ( zobaczcie jakie pieniądze za obsługę serwisową swojego oprogramowania dla Agencji Rolnej ostatnio wzieło Asseco - skala działania i zakres oprogramowania nawet mniejszy ).
    Tutaj są jakieś inne rozgrywki ......
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~Rzycie_to_jebajka [37.248.167.*]
    Polityka, polityka...
    Zwracam uwagę, ze aktualnym zwalczaną przez PiS partią wcale nie jest PO tylko... PSL.
    Czy przewodniczący nie był. aby wcześniej związany z Pawlakiem?
    PiS wykończył Samoobronę, ZChN, a teraz rozwala PSL, i tyle w temacie.
    Poza tym "frakcje" PiS'u robią czystki w poczcie, przy okazji wskazując "wroga zewnętrznego".
    Ciekawi mnie sytuacja, czy jakby spółeczka wyłączyła swój system na poczcie (jak pamiętam odpowiada za obsługę magazynów/transport/logistykę), to czy ona sobie poradzi?

• Re: Komunikat o rezygnacji Autor: momotaro [37.47.248.*]
    PIS rozwala PSL a tym samym Sygnity poprzez osobę prezesa która była kiedyś niby związana z PSL? Hehehe czyli tym bardziej Sygnity to jest trup. Nie otrzyma jeszcze długo żadnego nowego zleconka od administracji publiczej bo w końcu to PiS przez co najmniej 5 lat a i stare umowy już podpisane pora wypowiadać. Niebawem jedynka z przodu a za rok groszowki. I dobrze.
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~Obserwator [31.60.4.*]
    Myślę, ze polityka nie ma nic wspólnego z sytuacją tej spółki. Po prostu od zawsze bylo w niej fatalne przywództwo. A ponieważ działają pod wielką presją wyników, to przekroczyli granice nieetycznych zachowań.
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~moc [37.128.115.*]
    Tak dla wszystkich wyzywających od trupów.......dzisiaj rusza nabór na 500+ na pierwsze dziecko, to też jest system stworzony i serwisowany przez Sygnity .....i co może też była łapówka.....bez przesady...
    Wracając do serwisu autorskiego oprogramowania dla Poczty Polskiej to umowa mówi o 32 mln zł
    Ostatnio za serwis mniejszego zakresem oprogramowania dla ARiMR Asseco zainkasowało 68 mln zł ............
    Nadal uważam że jest to innego typu rozgrywka......
  • Re: Komunikat o rezygnacji Autor: ~Obserwator [31.60.28.*]
    Tak. Wielki spisek przeciwko Sygnity. Uważaj sobie tak dalej.
[x]
SYGNITY 1,94% 73,40 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.