Panowie Sygnity to trup. Dwie najważniejsze osoby w spółce z zarzutami prokuratorskimy z czego jedna siedzi. Śmieszny prezes pisze że rezygnuje dla dobra spółki jednocześnie sam ją likwidując swoim postępowaniem. Brawo. Taka hipokryzja tylko na GPW.
"sygnity to trup" - takie hasło jest tutaj od lat.......a firma istnieje i - powtarzam nadal - ma bardzo poważne z punktu widzenia Państwa projekty . Ja nadal uważam że nie powinno się wydawać wyroków za niezawisłe ( mam taką nadzieję ) sądy. Dla mnie osobiscie nie kleją sie wogóle fakty , nadal nie do uwierzenia dla mnie jest fakt ze ktos probował by nielegalnych dzialań za coś czego nikt inny wykonac by nie mógł tym brdziej że kwota wogóle nie powala a wrecz jest niska ( zobaczcie jakie pieniądze za obsługę serwisową swojego oprogramowania dla Agencji Rolnej ostatnio wzieło Asseco - skala działania i zakres oprogramowania nawet mniejszy ). Tutaj są jakieś inne rozgrywki ......
Polityka, polityka...
Zwracam uwagę, ze aktualnym zwalczaną przez PiS partią wcale nie jest PO tylko... PSL.
Czy przewodniczący nie był. aby wcześniej związany z Pawlakiem?
PiS wykończył Samoobronę, ZChN, a teraz rozwala PSL, i tyle w temacie.
Poza tym "frakcje" PiS'u robią czystki w poczcie, przy okazji wskazując "wroga zewnętrznego".
Ciekawi mnie sytuacja, czy jakby spółeczka wyłączyła swój system na poczcie (jak pamiętam odpowiada za obsługę magazynów/transport/logistykę), to czy ona sobie poradzi?
PIS rozwala PSL a tym samym Sygnity poprzez osobę prezesa która była kiedyś niby związana z PSL? Hehehe czyli tym bardziej Sygnity to jest trup. Nie otrzyma jeszcze długo żadnego nowego zleconka od administracji publiczej bo w końcu to PiS przez co najmniej 5 lat a i stare umowy już podpisane pora wypowiadać. Niebawem jedynka z przodu a za rok groszowki. I dobrze.
Myślę, ze polityka nie ma nic wspólnego z sytuacją tej spółki. Po prostu od zawsze bylo w niej fatalne przywództwo. A ponieważ działają pod wielką presją wyników, to przekroczyli granice nieetycznych zachowań.
Tak dla wszystkich wyzywających od trupów.......dzisiaj rusza nabór na 500+ na pierwsze dziecko, to też jest system stworzony i serwisowany przez Sygnity .....i co może też była łapówka.....bez przesady... Wracając do serwisu autorskiego oprogramowania dla Poczty Polskiej to umowa mówi o 32 mln zł Ostatnio za serwis mniejszego zakresem oprogramowania dla ARiMR Asseco zainkasowało 68 mln zł ............ Nadal uważam że jest to innego typu rozgrywka......