Spolka dobra ale co z tego, szambo totalne NC, zero popytu. Poza grami NC nie istnieje. Druga sprawa ze jak po kilka akcji bawilem sie to zero kogos zeby pomoc. Jak to wspomniał obserwer kiepski akcjonariat I poki co kto ma to wyciagnac, zaraz znów sie odbije kilka gr wyzej az odejdzie w zapomnienie. Chcialbym sobie zyczyc ze to gruby dusi I zbiera ale nie zartuj my panowie. Binkowscy ciency sa tez widac myslalem wczesniej ze moze zrobili zrzut ale wtedy synalka do RN by nie wlozyli chyba. Wiec wszyscy z pakietami sie dusza bez perspektywy wyjscia. A dziennie zadnej transakcji
. Nawet na kilka zl. Zero animacji. Szkoda. Zycze wam 2zl ja juz sie tu wymeczylem. Marazm a na rynku sporo okazji.
Pozdrawiam I czekam na jakies ruchy które przyciagna tu popyt i jakas normalna wycene
tu normalna wycena to 10 gr :) widać twarde towarzystwo ma już nawet dość, sami czekają aż ktoś im zrobi pompę buhahahahahaha src może ty, bo przecież jesteś ekspertem ? :) a nie, zapomniałem, że potrafisz tylko pisać bez sensu i topić kasę :)
Jedno dobrze zauważyłeś, NIC TU NIE BĘDZIE :) a te 2 zł to sarkazm tak ?:)
A to kiedy prezes kupuje I jak jest kurs uwalany prosi sie o zastanowienie czy sam nie bierze w tym udzialu. Mam nadzieje, ze to tylko brak doswiadczenia. Te pompki typowo na P&d nastawione nic od rajdow sie nie zmienilo stary akcjonariat rzadzi kursem.