Nie wiem czy wielokrotnie, wydaje mi sie, że napisałem to raz, zapewne pod wplywem kolejnego z serii postów Warrena Buffetta lub jego kółka wzajemnej adoracji. Ale zmieniłem zdanie i mówiąc trochę nieskromnie, przyczyniłem się do tego, że wysokiej jakości posty takich osób jak ty, jack, tobik, mrcn itd. nie stanowią już 100% treści na tym forum.
Gdybyś chciał porozmawiać merytorycznie - nie krępuj się
Ale nad czym w tej sytuacji merytorycznie rozprawiać. Albo Celon przejdzie II fazę i będą umowy albo nie. A rozprawiać na ile procent statystycznie cząsteczka zostanie doprowadzona do końca II fazy, tez to już było. I też było w czym i dlaczego jest większa szansa dowiezienia tematu S-Ketaminy. I tez było, że mogą być spadki i będzie jakaś tam enta korekta w boczniaku 40-45. Chyba nie ma co języka strzępić bo normalnie merytorycznie w realu zobaczymy niedługo jak będzie. Bo wyjdą z tego osobiste wycieczki nie związane z tematem, dalekie kulturalnej rozmowy, bo wiedzę ma tylko jedna osoba i to konkretną a reszta to tylko banda idiotów na forum bez stażu i do tego nie wiedząca w co inwestuje bo inwestuje w spółkę lekko słabą bo produkującą generyki tylko a do tego naukowcy sa słabi bo jakby ich ma ale są. Co znaczy, że słabi bardzo w porównaniu z konkurencją. Też było.
Nie naganiam na spadki. Po prostu piszę, żeby nie panikować, jak spadnie trochę, bo i tak wróci do wzrostów. Na razie można po dobrej cenie dokupić, a zasięg wzrostów kto wie jaki będzie. Mam nadzieję, że duży.
Dnia 2019-06-27 o godz. 12:20 ~inwestorCLN napisał(a): > Halina lub jack, jak kto woli! Prymitywne naganianie na spadek! > A kurs jedzie bokiem w oczekiwaniu na info...
Nie kłam , napisałem ,że to bardzo dobra spółka !!