• Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~Adrian [31.2.115.*]
    Wciska wam kit, że akcje są na słupach, a ja się pytam: Kiedy kupowali, gdy od stycznia do kwietnia wolumen dzienny wynosił kilka tysięcy akcji? Nie dajcie się oszukać. Wszystko wyjaśni się 23 lipca. Ja trzymam.
  • Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~GPW_master [188.146.167.*]
    Primetech to obecnie tylko Dalbis. Myślicie, że TD zapłaci ponad 10 mln za spółkę, ktorej roczny przychód to kilka milionów? Tylko głupcy mogą liczyć na dobre serce TD.
  • Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~Adrian [31.2.115.*]
    Nikt nie liczy na dobre serce. Takie są reguły gry - chcą mieć moje akcje, to niech mi za nie dobrze zapłacą. Nie muszą mnie lubić.
  • Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~adam [89.64.7.*]
    Nowy zakalec-master namawia was -abyście sprzedali akcje -niewykluczone że jemu .Naganiaczu -w tym wezwaniu idzie nie o Dalbis -ale o kilkadziesiąt milionów zł z odszkodowania dla Tomasza Domagały
  • Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: fizol [5.173.123.*]
    Dnia 2019-06-26 o godz. 13:02 ~GPW_master napisał(a):
    Tylko głupcy mogą liczyć na dobre serce TD.

Teraz Ciebie skierowali na ost front ? Człowiek_Famuru wytrwał tu jeden dzień :). Ta kreseczka w nicku to wasz znak firmowy ?
    Powiedz w centrali, że tylko głupcy mogą łyknąć wasz kit. Całkiem niedawno prezes czempiona obiecywał tu nową strategię.
    I z godziny na godzinę mu się odmieniło :). Musi coś wisieć w powietrzu, że ich tak przypiliło. Jak tacy chapole dają z dobrego
    serca / :))) / 33% ponad kurs, to znaczy - że gotowi są dać dużo więcej. Nie ma żadnego ryzyka w olaniu 1. wezwania.
    Dowiemy się ile tak naprawdę im brakuje, i pomyślimy czy odpowiedzieć na 2..
    ps
    Jutro też nam podrzucisz jakieś złote myśli, czy już zastąpi Cię ktoś inny...

• Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~adam [89.64.7.*]
    Ten naganiacz -pisał już jako " Enter"- chyba masz rację z tą kreseczką -jako znakiem firmowym-"luke" w ostatnim okresie dodał sobie kreseczkę-jest to kreseczka naiwności i głupoty.
  • Re: Nowy naganiacz na sprzedaż Autor: ~poli67 [195.38.12.*]
    Ja nie oddam w 1 jak bym miał nawet stracić ,niech szukają głupich gdzie indziej .Trzymamy !!!!!
[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.