Jaka jest alternatywa dla gnijącego Fluidu? Czy, jak proponował jeden z wisielców gruzowni, handel korą z końskich tyłków, czy przetwórnia napletków? Po odpowiednim uwęgleniu, z napletka można wyprodukować niezłej klasy gumkę recepturkę! link
Tyle, że to nie miało być śmieszne a bardzo produktywne i merytoryczne wyjście z tragicznej sytuacji Fluidu. Skoro konfekcjonowanie kału nie wyszło, to może z napletkami wyjdzie?
Dnia 2019-06-25 o godz. 22:54 ~syrobrzydzenie napisał(a): > obrzydzenie bierze jak się czyta
To prawda, ja też nie mogę patrzeć na te kwilenia z haków, choć bardziej wywołuje to u mnie litość i wpółczucie. Choć z drugiej strony,wszyscy wiedzieli, że Fluid upada, będzie zawieszony a kolejne kłamstwa Gładkiego wywołuja juz tylko salwy śmiechu.
> To prawda, ja też nie mogę patrzeć na te kwilenia z haków, choć bardziej wywołuje to u mnie litość i wpółczucie.
A ja mam bekę i to niezłą. Najbardziej mnie śmieszy Grzesio alkon, znany jako swój. Jego wiara w te bzdety sięgała kokardy. Stracił tu wszystko, nie ciął strat nawet wtedy, gdy gładki szósty termin gwarancji wyznaczał a MAJU torbą WAHAJU SRAHAMIDOWI link
Dnia 2019-06-29 o godz. 05:42 kristoffer58 napisał(a): > Dnia 2019-06-26 o godz. 07:04 ~ciotka napisał(a): > > > To prawda, ja też nie mogę patrzeć na te kwilenia z haków, choć bardziej wywołuje to u mnie litość i wpółczucie. > > A ja mam bekę i to niezłą. > Najbardziej mnie śmieszy Grzesio alkon, znany jako swój. > Jego wiara w te bzdety sięgała kokardy. Stracił tu wszystko, nie ciął strat nawet wtedy, gdy gładki szósty termin gwarancji wyznaczał a MAJU torbą WAHAJU SRAHAMIDOWI link >
Zamisat drwić z wisielców, pomyślcie, co oni czują. Spółka, której mają akcje, okazała się być nic nie wartym łajnem, które nic nie robi, poza okłamywaniem akcjonariatu. Mało tego, te kłamstwa sa tak absurdalne, ze 10 letnia dziewczynka by je obśmiała.
Łączmy się z nimi w bólu, wykrzykując wraz z nimi okrzyk rozpaczy, bólu i upokorzenia: INDAGO !!!
Jeszcze raz , wprost z poranionej duszy, drżących trzewii i spracowanego jelita grubego, wypełnionego parującym:
Dnia 2019-06-30 o godz. 11:29 mk-gda napisał(a): > Zamisat drwić z wisielców, pomyślcie, co oni czują. Spółka, której mają akcje, okazała się być nic nie wartym łajnem, które nic nie robi, poza okłamywaniem akcjonariatu.
Ale miał być po drodze jeszcze zakład konfekcji gazów trawiennych. Co z nim się stało?