• Dywidends Autor: ~Władek [31.0.34.*]
    Czy ktoś wie kiedy będzie dywidenda
  • Re: Dywidends Autor: ~Leo52 [91.233.186.*]
    w lipcu chyba ok 20.07...kupowqać śmiało mozna jeszcze

• Re: Dywidends Autor: ~TK [213.216.70.*]
    Jakie "chyba", takie rzeczy trzeba wiedzieć na pewno. Jak byk stoi w komunikatach na bankierze, że 10.07 to dzień dywidendy, a tydzień później wypłata. Także najpóźniej w poniedziałek 8 lipca trzeba zakupić akcje. Zostało 10 dni, w których można zrobić zakupy licząc dzisiejszy.
    zgadza się proszę Pana....a dziś kolejny dzień żebrania z lewej aby ktoś sypnąl do wora po taniości jeszcze...
  • Re: Dywidends Autor: ~Cina [83.26.197.*]
    Po taniości? Tanio to tu będzie dopiero 10.07 aż się zdziwicie .
  • Re: Dywidends Autor: ~TK [5.173.66.*]
    Jak codziennie ktoś sypie na tych poziomach to czemu nie. Sam czekam ze swym workiem (a raczej woreczkiem) na tych poziomach aż ktoś dostępie do puli. Koniec miesiąca, co niektórzy kasy nie mają, trzeba wakacje opłacić to sprzedają ze stratą.
    A co takiego będzie 10.07 ? odcięcie 0.50 gr od kursu i tyle nie snuj jakiejś katastrofy tutaj ..Bardziej powinno zaciekawić was walne zgromadzenie akcjonariuszy które odbędzie się 28.06 ..to tutaj jest znak zapytania co uchwalą i rynek dlatego czeka na decyzję..
  • Re: Dywidends Autor: ~kendal [83.2.231.*]
    Dnia 2019-06-25 o godz. 09:13 ~Leo52 napisał(a):
    > zgadza się proszę Pana....a dziś kolejny dzień żebrania z lewej aby ktoś sypnąl do wora po taniości jeszcze...

Rozumiem Leo, ze zostajesz na spółce inwestorem długoterminowym decydując się na dywidendę i chcesz w ten sposób czerpać korzyści z trzymania akcji,nie podejrzewam Cię oto,że świadomie narażasz się duże straty?
    Jak wiadomo wysokość dywidendy to 50 gr i o tyle kurs akcji pójdzie w dół w dniu dywidendy,mając na uwadze to,że spółka jest w trendzie spadkowym i chyba w najbliższym czasie nic tego nie zmieni (na pewno nie dywidenda)a w przyszłości należy się liczyć z tym,że akcje serii B mogą zostać wrzucone w rynek(jest tylko ustne zapewnienie właścicieli )co może dodatkowo pogłębić spadki .
    Ale skoro jesteś przekonany do spółki to chyba warto trzymać ją latami .;)
    nic wiecznie nie trwa i z trendem trzeba walczyć ...bitcoin i złoto też było w trendzie spadkowym pół roku a dziś spójrz na to co się dzieje ... bitcoin był pogrzebany przez naszych analityków wieszczyli duże ryzyko inwestycyjne a jednak mylą się ....trochę mniej pesymizmu zalecam ...a co do CDA to ja już kupowalem na debiucie po 8.15 średnią a sprzedałem po 16.10 ...jestem zarobionymna tym papierze ok 100% więc się śmieję...odkupiłem ponownie ze średnią 8.58 i czekam nie pękam... ....
  • Re: Dywidends Autor: ~kendal [83.2.231.*]
    Dnia 2019-06-25 o godz. 10:02 ~Leo52 napisał(a):
    > nic wiecznie nie trwa i z trendem trzeba walczyć ...bitcoin i złoto też było w trendzie spadkowym pół roku a dziś spójrz na to co się dzieje ... bitcoin był pogrzebany przez naszych analityków wieszczyli duże ryzyko inwestycyjne a jednak mylą się ....trochę mniej pesymizmu zalecam ...a co do CDA to ja już kupowalem na debiucie po 8.15 średnią a sprzedałem po 16.10 ...jestem zarobionymna tym papierze ok 100% więc się śmieję...odkupiłem ponownie ze średnią 8.58 i czekam nie pękam... ....

nie zaglądam Ci w portfel ale to co napisałeś i piszesz na forum przekonują mnie,że poniosła Cię fantazja odnośnie średniej zakupu Cda .
  • Re: Dywidends Autor: ~Cina [83.26.197.*]
    Kolejny znawca który kupuje zawsze w dołku i sprzedaje zawsze na szczycie...
    Na forum bankiera pełno takich.
    kupisz po 1 zł czekaj i powodzenia życzę ...
[x]
CDA 0,00% 20,40 2025-09-25 15:12:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.