Że spółka nic, wyprowadzili pieniądze w formie pożyczki. Teraz ściema walą że dokumenty pogubili, jednym słowem spółka do piachu.
Pytanie co z praezesostwem i zarządem. Moim zdaniem należy im się kara. Jest ktoś kumaty w prawie, jakie są możliwości postawienia im zarzutów. Proszę o kontakt najpierw tu.
Dnia 2019-06-24 o godz. 21:26 ~Alek napisał(a): > Że spółka nic, wyprowadzili pieniądze w formie pożyczki. Teraz ściema walą że dokumenty pogubili, jednym słowem spółka do piachu. > > Pytanie co z praezesostwem i zarządem. Moim zdaniem należy im się kara. Jest ktoś kumaty w prawie, jakie są możliwości postawienia im zarzutów. Proszę o kontakt najpierw tu.
Macie tutaj klasyczny paragraf 22 :D Jeżeli złożycie zawiadomienie do prokuratury to oni zajmą dokumentację, spółka wtedy już na bank nie wyda raportu a GPW wykopie trupa z notowań.
Tak czy siak jest dramat , fałszowane raporty , fałszowane kontrakty , działalność spółki oraz zarządu była tylko po to by wyłudzić kasę od akcjonariuszy . Sam niestety zainwestowałem w tą fałszywą spółkę pomimo że wcześniej wygooglowałem sobie siedzibę i widziałem że to wynajęty domek na ul . Buńczuk , a mimo to zdecydowałem się kupić 300 k nawet nie mówię po ile bo wstyd! Sam sobie wmawiałem że jest to sprzedaż internetowa i siedziba nie musi super wyglądać . Teraz kolejny epizod z życia dokładam do moich doświadczeń , na giełdzie jestem od trzech lat i cały czas się uczę ,łudziłem się że spółki akcyjne nie mogą oszukiwać bo mają nadzór KNF teraz widzę że KNF takie spółki z NC traktuje z przymróżeniem oka .
Jak to mówią : nadzieja umiera ostatnia i wierze że pozamykają dziadów i tyle . Pozdrawiam
Ale dlaczego ostrzegać przed kupnem? Kto kupił w 2016 i sprzedał do początku 2018 zarobił dobrze. Ja tylko żałuję że nie puściłem po 1.5 bo miałbym 200% zysku zamiast ok 100% Jak ktoś siedział mimo lipnego trendu od początku 2018, wierzył w 3zł i nie słuchał ostrzeżeń to sam sobie winien. Jak ruszyła lawina było już za późno
I jak zwykle karana jest spółką a nie zarząd. Dlatego należy aby ta sprawa zajął się prokurator i to jeszcze w tym roku zanim wszystko się przedawni i ucieka z kasą gdzieś na Ukrainę. Porostu dość tego dziadostwa
Pogrzało Cię. Z czego Ci pójdzie, jak działalność przerzucili prawdopodobnie na East trade i kasę oproznili do cna. Prokurator potwierdzi tylko. Trzeba działać póki pożyczka się nie przedawni
To nie był śmieć kiedy szły komunikaty o kolejnych umowach, kolejnych działaniach na rzec pozyskania klientów co miesiąc. Teraz wszystko zlikwidowane, to dodatkowa przesłanką do tego aby prokuratura się tym zajęła. Do końca roku trzeba pociągnąć ta sprawe
To nie był śmieć kiedy szły komunikaty o kolejnych umowach, kolejnych działaniach na rzec pozyskania klientów co miesiąc. Teraz wszystko zlikwidowane, to dodatkowa przeslanka do tego aby prokuratura się tym zajęła. Do końca roku trzeba pociągnąć ta sprawe
Czy teraz może ktoś napisać że miałem rację i moje analizy były nieomylne? Czy ktoś może w końcu docenić że rozgryziono gniota gdy inni byli w amoku? hehehe
Tak masz rację, ale to moim zdaniem nie wynikało z twoich analiz, albo jesteś drobnym naganiaczem który naganiajac ba spadki korzysta z chwilowym odbić albo masz faktycznie jakieś wtyki i informacje o których nikt nie wiedział
Żadnych wtyków, dobry skill i intuicja. Tylko takie elementy jak Dani albo Gordon mogły inwestować w takie coś. Ni to nisza ni to przyszłość a ludzie inwestowali i łykali bajki jak te pelikany. Jaka to już była padaka żeby robić tygodniowe raporty :D buahaha
Jak masz taką dobrą intuicję to napisz co w przyszłym tygodni da chociaż 5% zysku to sobie wejdę. Bo w tym dał Lotos nieźle zarobić . Powracając do intuicji to po wpisach na forum Krezusa widzę iż tam też błyszczysz. Ale chyba z mniejszym sukcesem.