Wpadłem znów się podroczyć i przypomnieć że ciągle tu jestem:) Ładnie was spadacze ponosi w straszeniu, chyba już kompletnie odpłynęliście w tym co piszecie na forum. Mam na myśli sugestie, o urwaniu notowań.
Uprzedzając wasze sugestie, u mnie wszystko dobrze.
Ping pong na URSUSIE cały czas, ale piątek był powolny przez mały obrót. Ciekawiej było gdzie indziej.
p.s.Spadacze, chodzą słuchy , ponieśliście duże straty podczas ostatniej sesji, przy jej końcówce. Skomentujecie to?
KonikPolny...a co jest 1.50? Nic! Przecież naganiales przy tej cenie że urośnie na 2.50!!! Jak urośnie na 1.50 to Ci których oszukałes cena i mega super info dopiero wyjdayna ZERO!!! O ile wytrzymali spadki 50% manipulancie. Więc co z Ciebie za Q...s !!!!
KonikPolny za świadome oszustwo pójdziesz do piekła jak zakończysz życie na tej planecie zapamiętaj to sobie,jedynie może Cię obronić odkup akcji do ceny min. 2,50 PLN za 1 szt. Termin realizacji upływa 31-12-2019 roku.!!! To nie są żarty obiecuje Ci to. bez pozdrowień.
I już mówisz nieprawdę z tym piekłem, bo ja wierzę w reinkarnację.
Jak najbardziej wezmę po 2,50 zł, o ile je dla mnie w takiej cenie wystawicie. Macie czas do 30.12.2019, do godziny 14:26. Czas upływa, gdy sekundnik minie trzydziestą ósmą sekundę.
Potraktowałbym tą groźbę poważnie i zaczął budować schron, ale wasze obietnice tyle warte....
Na wszelki wypadek jednak uzbroję się w packę na muchy.