Spółka robi inwestycje na 50 baniek a kapitalizację ma .... 45 baniek a nawet poniżej . To chyba oznacza , że pozostały majątek rynek wycenia ujemnie ? Ciekawe czasy nastały na bananie . No cóż czekam na razie na dywidendę . Oczywiście to tylko moje zdanie . Pozdrawiam .
Skoro wszyscy piszą , że będzie kryzys to go nie będzie . Makarony ciekawa opcja zwłaszcza w kontekście inwestycji , która powinna mieć przełożenie na wyniki w roku 20' . Ciekawi mne tylko dlaczego Moska oddał papier . Może potrzebował na POLWAX ? Co prawda oddał w pakietówce po 6 PLN i tutaj następna zagwozdka . Dlaczego papier kosztuje grubo poniżej 5 PLN skoro Moska oddał po 6 PLN w ostatniej pakietówce ? Dziwne to wszystko ale trzymam . Może szykują jakieś wezwanie na papier ? Wszystko co napisałem to tylko moje zdanie , więc proszę się nie sugerować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne . Wpis ma charakter głębokich przemyśleń autora i nie muszą mieć one pokrycia w rzeczywistości :) . Pozdrawiam .
Skoro tego samego dnia była informacja o zbyciu i nabyciu akcji i dokładna ilość zbywanych i nabywanych akcji to wystarczyło zobaczyć po ile były te pakietówki danego dnia i wszystko jasne . Kolega początkujący ? Pozdrawiam .