• zachecaja dywidenda??? Autor: ~zaneta [185.93.2.*]
    zachecaja dywidenda zeby kupowac akcjie bo to 5% to niby duzo tylko nikt nie bierze pod uwage po co to robia
    a ja juz wam mowie po co ...
    po to aby was ubrac w gorace akcje spolki ktora moze w kazde chwili przestac istniec jak sie okaze ze to co robaia jest nie zgodne z prawem albo ktos sie do nich przyczepi\
    zreszta szykuja nowa emisje zeby ujeszcze cieplej was ubrac
  • Re: zachecaja dywidenda??? Autor: ~splyw [185.216.33.*]
    tu jest taka super plynnosc ze lepiej sie tryzmac z daleka
  • Re: zachecaja dywidenda??? Autor: ~trolololo [207.189.30.*]
    mnie do zakupu tych akcji zachęci jedynie niska cena w okolicach 1 zł ale tylko po to żeby ustawić podaż 1,3 zł
    zawsze to 30% do zgarnięcia
  • Re: zachecaja dywidenda??? Autor: ~xx [89.229.237.*]
    Moze lepiej powiedz cwaniaku po co Ty piszesz te swoje posty?

Z troski o pieniadze innych... taaa na pewno.

Piszesz tylko po to bo liczysz ze sciagniesz kurs o kilkadziesiat groszy i sam pod te dywidende kupisz. Za dlugo jestem na gieldzie by nie widziec jak łakomy to jest kasek. Tylko oczywiscie stado chien teraz czeka w przyczajce i trolluje, potem bedziecie na wyscigi kupowac po 16 zł i nabijac banke i leszcza. Ile razy to juz tak bylo co?

To jedna z najwyzszych dywidend, przy takiej cenie. A spolka miala duzo wieksze kryzysy i problemy niz ma teraz, wrecz przeciwnie w dobie coraz bardziej agresywnej polityki innych wiodacych portali szanse na rozwoj rosna.

Juz widziałem takich co wieszczyli bankructwo chociazby FARM 51 po niewielkiej emisji akcji a potem kurs poszybował pod 50 zł. Wiec nikomu nie radze sluchac takich mądralinskich...
[x]
CDA -0,83% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.