zachecaja dywidenda zeby kupowac akcjie bo to 5% to niby duzo tylko nikt nie bierze pod uwage po co to robia a ja juz wam mowie po co ... po to aby was ubrac w gorace akcje spolki ktora moze w kazde chwili przestac istniec jak sie okaze ze to co robaia jest nie zgodne z prawem albo ktos sie do nich przyczepi\ zreszta szykuja nowa emisje zeby ujeszcze cieplej was ubrac
Moze lepiej powiedz cwaniaku po co Ty piszesz te swoje posty?
Z troski o pieniadze innych... taaa na pewno.
Piszesz tylko po to bo liczysz ze sciagniesz kurs o kilkadziesiat groszy i sam pod te dywidende kupisz. Za dlugo jestem na gieldzie by nie widziec jak łakomy to jest kasek. Tylko oczywiscie stado chien teraz czeka w przyczajce i trolluje, potem bedziecie na wyscigi kupowac po 16 zł i nabijac banke i leszcza. Ile razy to juz tak bylo co?
To jedna z najwyzszych dywidend, przy takiej cenie. A spolka miala duzo wieksze kryzysy i problemy niz ma teraz, wrecz przeciwnie w dobie coraz bardziej agresywnej polityki innych wiodacych portali szanse na rozwoj rosna.
Juz widziałem takich co wieszczyli bankructwo chociazby FARM 51 po niewielkiej emisji akcji a potem kurs poszybował pod 50 zł. Wiec nikomu nie radze sluchac takich mądralinskich...