• Otwórzcie lodówkę Autor: januszglowica [5.252.108.*]
    Spójrzcie Państwo co jest wewnątrz. Nabiał, owoce, warzywa. Właśnie. Warzywa. Rolnictwo w Polsce rozwija się, a co za tym idzie firmy takie jak URSUS również w moim mniemaniu będą się rozwijać. Spokojnie. Według mnie kurs jeszcze wystrzeli w górę i będziemy się śmiali z tych spadków.

Pozdrawiam i udanego dnia
  • Re: Otwórzcie lodówkę Autor: ~pikus [192.162.60.*]
    CHCIALBYM ALE WATPIE !!
  • Re: Otwórzcie lodówkę Autor: januszglowica [5.252.108.*]
    Dnia 2019-06-17 o godz. 17:55 ~pikus napisał(a):
    > CHCIALBYM ALE WATPIE !!

Rozumiem Pana wątpliwości i je szanuję. Niemniej jednak zastanawiam się dlaczego Pan krzyczy.

• Re: Otwórzcie lodówkę Autor: ~Rolnik [185.56.211.*]
    Jesteś pewien,że produkty w Twojej lodówce są polskie?
    Przejedź się po wielkopowierzchniowych gospodarstwach i sprawdź ile mają Ursusów.
    Wszędzie holenderskie maszyny.
    Ursusy spotkasz na rozdrobnionych powierzchniach np. Podkarpackie.
    Los takich gospodarstw jest ekonomicznie przegrany i przejmą je wielkopowierzchniowcy z holenderskimi maszynami.
    Nie będzie nawet komu bronić fabryki,bo nikomu nie jest już potrzebna.
  • Re: Otwórzcie lodówkę Autor: januszglowica [5.252.108.*]
    Dnia 2019-06-17 o godz. 17:59 ~Rolnik napisał(a):
    > Jesteś pewien,że produkty w Twojej lodówce są polskie?
    > Przejedź się po wielkopowierzchniowych gospodarstwach i sprawdź ile mają Ursusów.
    > Wszędzie holenderskie maszyny.
    > Ursusy spotkasz na rozdrobnionych powierzchniach np. Podkarpackie.
    > Los takich gospodarstw jest ekonomicznie przegrany i przejmą je wielkopowierzchniowcy z holenderskimi maszynami.
    > Nie będzie nawet komu bronić fabryki,bo nikomu nie jest już potrzebna.

Naprawdę jest tak źle? Cóż mówi Pan w taki sposób, jakby się na tym znał dlatego Panu zaufam w tej kwestii. Może kiedyś coś zmieni się na lepsze i powrócimy do rodzimego przemysłu. Mam przynajmniej taką nadzieję. Co do spółki to może jakieś kontrakty zagraniczne lub autobusy podniosą jej wartość. Zobaczymy. Ubolewam jedynie nad tym, że zwraca się Pan do mnie na Ty. Nie znamy się. Jeżeli chodzi o komentarz to jest bardzo merytoryczny.

• Re: Otwórzcie lodówkę Autor: ~Rolnik [185.56.211.*]
    Nie żartuj sobie.Pomyliłeś forum z salonem.Tu jest szybkie info bez ą i ę.
    Ubolewałbym bardziej nad wyzwiskami między forumowiczami,niż nad bezpośrednią formą osobową.
    Firma się przebranżawia i będzie kładła większy nacisk na inne działalności np.handlową.
    Kurs nie zejdzie poniżej 0,46 a wynika to z wykresu.Tłumaczył tego nie będę.
    Zanotuj to sobie bo jestem pewien,że kiedyś we wpisie do mnie powrócisz i przypomnisz o tym poziomie.

• Re: Otwórzcie lodówkę Autor: ~SK [80.49.44.*]
    Dnia 2019-06-17 o godz. 17:31 januszglowica napisał(a):
    > Spójrzcie Państwo co jest wewnątrz. Nabiał, owoce, warzywa. Właśnie. Warzywa. Rolnictwo w Polsce rozwija się, a co za tym idzie firmy takie jak URSUS również w moim mniemaniu będą się rozwijać. Spokojnie. Według mnie kurs jeszcze wystrzeli w górę i będziemy się śmiali z tych spadków.
    >
    > Pozdrawiam i udanego dnia

Jak na mój gust, trochę za dużo patosu.A z taką logiką wystrzelić musi wszystkim, którzy bezpośrednio i pośrednio mają związek z produkowaniem i dostarczaniem żywności, jej przechowywaniem oraz przetwarzaniem.
[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.