• Waly Autor: ~Mc [37.30.25.*]
    Co za waly oddaja nawet ponizej ceny wezwania!!!
  • Re: Waly Autor: fizol [5.173.114.*]
    Może nie żadne wały, tylko słupy Domogałów robią nastrój.
    Bo trzeba być zdrowo dupniętym, żeby sprzedawać przed ogłoszeniem wyników wezwania :(.
    Tarczyński oferował 10, a okazuje się, że 14 to za mało...
  • Re: Waly Autor: nibab [94.75.103.*]
    Sprzedają okazyjnie po dużym wzroście +20% od poprzedniego tygodnia, nie muszą czekać do sierpnia na kasę z wezwania i bujać się z papierami do DM. Na CDR w tym czasie można zrobić kolejne 20%. Proste.
  • Re: Waly Autor: ~Mc [37.30.25.*]
    Proste proste... ach ta żyłka biznesmena w narodzie
  • Re: Waly Autor: fizol [5.173.114.*]
    Dnia 2019-06-17 o godz. 13:14 nibab napisał(a):
    nie muszą czekać do sierpnia na kasę z wezwania i bujać się z papierami do DM. Na CDR w tym czasie można zrobić kolejne 20%. Proste.

Prostackie, nie proste. Na forum sami geniusze, którzy od ręki są w stanie wskazać tuzin spółek dających pewne kokosy :(.
    Jak sądzisz, że w 1. wezwaniu skupią 25% akcji - to mi Ciebie szczerze żal. Oświeć mnie, do którego to DM " bujasz się z
    papierami " w reklamówce ?
    ps
    D., żeby się nie ośmieszyć po raz drugi, uruchomią na forum naganiaczy i opłacą paru anali -klakierów żeby pomogli im
    w skupie. Słupy poprzerzucają między sobą, żeby upozorować, że nie ma na co czekać - bo sprzedają ' wszyscy'.
    ~nibab - Ty tu chyba jesteś od dzisiaj. BEZINTERESOWNIE ? / tak jak w reklamie TV z zebrą - " nie musisz odpowiadać " /.

• Re: Waly Autor: nibab [5.173.57.*]
    Nie mam tego papieru wiec mi wszystko jedno jak skonczy sie wezwanie. Wytlumaczylem tylko dlaczego sa transakcje po takim kursie. Mozna zrozumiec ten mechanizm, albo rzucac epitetami i snuc teorie spiskowe. Proste.
  • Re: Waly Autor: fizol [94.254.177.*]
    Co jest epitetem - to, że czuję w Tobie trolla, który ma tutaj zadanie do wykonania ?
[x]
PRIMETECH -32,50% 0,27 2024-03-27 15:14:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.