Może nie żadne wały, tylko słupy Domogałów robią nastrój. Bo trzeba być zdrowo dupniętym, żeby sprzedawać przed ogłoszeniem wyników wezwania :(. Tarczyński oferował 10, a okazuje się, że 14 to za mało...
Sprzedają okazyjnie po dużym wzroście +20% od poprzedniego tygodnia, nie muszą czekać do sierpnia na kasę z wezwania i bujać się z papierami do DM. Na CDR w tym czasie można zrobić kolejne 20%. Proste.
Dnia 2019-06-17 o godz. 13:14 nibab napisał(a): nie muszą czekać do sierpnia na kasę z wezwania i bujać się z papierami do DM. Na CDR w tym czasie można zrobić kolejne 20%. Proste.
Prostackie, nie proste. Na forum sami geniusze, którzy od ręki są w stanie wskazać tuzin spółek dających pewne kokosy :(. Jak sądzisz, że w 1. wezwaniu skupią 25% akcji - to mi Ciebie szczerze żal. Oświeć mnie, do którego to DM " bujasz się z papierami " w reklamówce ? ps D., żeby się nie ośmieszyć po raz drugi, uruchomią na forum naganiaczy i opłacą paru anali -klakierów żeby pomogli im w skupie. Słupy poprzerzucają między sobą, żeby upozorować, że nie ma na co czekać - bo sprzedają ' wszyscy'. ~nibab - Ty tu chyba jesteś od dzisiaj. BEZINTERESOWNIE ? / tak jak w reklamie TV z zebrą - " nie musisz odpowiadać " /.
Nie mam tego papieru wiec mi wszystko jedno jak skonczy sie wezwanie. Wytlumaczylem tylko dlaczego sa transakcje po takim kursie. Mozna zrozumiec ten mechanizm, albo rzucac epitetami i snuc teorie spiskowe. Proste.