Dnia 2019-06-14 o godz. 15:54 ~adam napisał(a): > Jak znam życie giełdowe - to są już dawno w rękach dawnych władz Kopexu i w rękach obecnych władz PTH. Przyznajcie się do porażki.
do jakiej porażki? po prostu jeszcze jedno doświadczenie i dowód na to że bananowa to... gra w trzy karty.
Akcji nie mam już blisko rok i wyszedłem na tym lepiej niż gdybym miał sprzedać w wezwaniu, albo później przy przymusowym wykupie.
Jeśli jest tak jak piszesz i akcje są w rękach zarządu PTH, to ty się przyznaj do porażki, bo wezwanie dojdzie do skutku, a ty kupiłeś grubo powyżej 2 zł.
Człowieku - powiem ci teraz prawdę -to ja byłem czynnikiem zapalnym jazdy w ubiegłym roku -z 98 gr na 2.75-kupiłem po 1.18- a sprzedałem po 2.43.W tym roku średnia moich zakupów -to 1.14- a sprzedać zamierzam bardzo wysoko.
Żadna nowość. Od początku wiedziałem, że jesteś kłamcą-socjopatą i manipulujesz drobnymi na forum. Dlatego teraz powiem ci prawdę. Od początku cię nie polubiłem i mam satysfakcję, że nie ubrałeś ich grubo wyżej.