• Newag susza Autor: ~Asiorek [37.47.65.*]
    Po zleceniach sprzedazy widac duzo chetnych wyskoczyc z tego pociagu mimo dywidendy.brak chetnych ale kurs sie jakos czyma.ogolnie nic sie tutaj nie dzieje,nawet na forum.
  • Re: Newag susza Autor: ~AS [80.54.46.*]
    "Po zleceniach sprzedazy widac duzo chetnych wyskoczyc"

Po numerach IP widać ze cuchnie na kilometr.
    Wielonikowy trol wielokrotnie naganiał na zakupy tuż przed mocnymi spadkami, a teraz ostrożniej, ale sieje defetyzm.
    Przypadek?
    I jak zawsze „uzasadnienia” na poziomie gimbazy.

Na moje oko notowania NWG zachowuja się najmocniej od co najmniej roku.
    Więc ja póki co tu siedzę i ściskam swoje 4-litery.

Ogolnie nic sie tutaj nie dzieje,nawet na forum.

Wiec nigdy wiecej tu nie zagladaj bo nie wniosłes tu nic prócz fetoru.

• Re: Newag susza Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    @AS naprawdę są osoby, które myślą podobnie, niekonieczni tak jak Ty, a podzielając moje wątpliwości nie są mną.
    Twoje insynuacje zaczynają wyglądać, jak scenka z Kilera II, gdzie "Szakal" wszędzie widział sobowtóry Kilera.
    @AS jedź na urlop. W lodówce już mnie nie ma.
    PS.
    @Asiorku, czy byłbyś tak uprzejmy i odpowiedział Panu @AS owi, że ma urojenia na punkcie adresów IP i wszechobecności PPP?

• Re: Newag susza Autor: ~Asiorek [37.47.75.*]
    Oczywiscie,otoz mam kilka urzadzen w domu,tablet telefon i komp stacjonarny.czasem korzystam z wifi a czasem z transferu danych.z tad moze ip jest zmienne pod moim nickiem.pozdrawiam. oszolomow tez.haha
  • Re: Newag susza Autor: ~Switch [31.182.220.*]
    "Po zleceniach sprzedazy widac duzo chetnych wyskoczyc z tego pociagu mimo dywidendy.brak chetnych ale kurs sie jakos czyma."

??????????????????????????????????????????????????

Najpierw analfabeta a teraz grafoman.
    Ja byc cierpliwa i z pokoro przyglondac sie jak tworzy sie nowa jakosc na forum na kttorym nic sie nie dzieje
  • Re: Newag susza - tram dla Wawy Autor: ~bebe [5.226.65.*]
    Hyundai twierdzi ze tramwaje dla Wawy będzie produkował w Polsce . Jak myślicie, czy prawdopodobne jest aby Jakubas dogadał się z Hyundaiem w sprawie produkcji tramwajów dla Wawy właśnie w Newagu , może w nowej hali ?

bebe

• Re: Newag susza - tram dla Wawy Autor: ~ToMike [185.69.0.*]
    Przy pierwszym przetargu byli już dogadani co do takiej współpracy cos na zasadzie jak kontrakt na metro dla Sofii z Siemensem. Natomiast od tego czasu mineło juz prawie póltora roku wiec ciężko powiedzieć czy te postanowienia są aktualne. . Hiunday posiada chyba fabryke w Turcji a lira jest slaba. Z drugiej strony Newag tez jest obecnie zawalony robotą więc nie wiem czy byłby w stanie wcisnąć tak duży kontrakt. pozdrawiam
[x]
NEWAG 6,28% 99,90 2025-11-10 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.