Po zleceniach sprzedazy widac duzo chetnych wyskoczyc z tego pociagu mimo dywidendy.brak chetnych ale kurs sie jakos czyma.ogolnie nic sie tutaj nie dzieje,nawet na forum.
"Po zleceniach sprzedazy widac duzo chetnych wyskoczyc"
Po numerach IP widać ze cuchnie na kilometr. Wielonikowy trol wielokrotnie naganiał na zakupy tuż przed mocnymi spadkami, a teraz ostrożniej, ale sieje defetyzm. Przypadek? I jak zawsze „uzasadnienia” na poziomie gimbazy.
Na moje oko notowania NWG zachowuja się najmocniej od co najmniej roku. Więc ja póki co tu siedzę i ściskam swoje 4-litery.
Ogolnie nic sie tutaj nie dzieje,nawet na forum.
Wiec nigdy wiecej tu nie zagladaj bo nie wniosłes tu nic prócz fetoru.
@AS naprawdę są osoby, które myślą podobnie, niekonieczni tak jak Ty, a podzielając moje wątpliwości nie są mną. Twoje insynuacje zaczynają wyglądać, jak scenka z Kilera II, gdzie "Szakal" wszędzie widział sobowtóry Kilera. @AS jedź na urlop. W lodówce już mnie nie ma. PS. @Asiorku, czy byłbyś tak uprzejmy i odpowiedział Panu @AS owi, że ma urojenia na punkcie adresów IP i wszechobecności PPP?
Oczywiscie,otoz mam kilka urzadzen w domu,tablet telefon i komp stacjonarny.czasem korzystam z wifi a czasem z transferu danych.z tad moze ip jest zmienne pod moim nickiem.pozdrawiam. oszolomow tez.haha
Hyundai twierdzi ze tramwaje dla Wawy będzie produkował w Polsce . Jak myślicie, czy prawdopodobne jest aby Jakubas dogadał się z Hyundaiem w sprawie produkcji tramwajów dla Wawy właśnie w Newagu , może w nowej hali ?
Przy pierwszym przetargu byli już dogadani co do takiej współpracy cos na zasadzie jak kontrakt na metro dla Sofii z Siemensem. Natomiast od tego czasu mineło juz prawie póltora roku wiec ciężko powiedzieć czy te postanowienia są aktualne. . Hiunday posiada chyba fabryke w Turcji a lira jest slaba. Z drugiej strony Newag tez jest obecnie zawalony robotą więc nie wiem czy byłby w stanie wcisnąć tak duży kontrakt. pozdrawiam