Zmienia się statut spółki w ten sposób, że w § 5 ust. 1 dotyczącym przedmiotu działalności spółki po punkcie 48 dodaje się punkty 49 i 50 o następującej treści: „ 49. Handel energią elektryczną (PKD 35.14.Z) 50. Handel paliwami gazowymi w systemie sieciowym (PKD 35.23.Z).”
dlatego arkusz się powoli zagęszcza ... zobaczymy co oni kombinują z tym poszerzeniem działalności
ps. są tu jacyś goście co mają więcej tych akcji powiedzmy przynajmniej 200-300k i więcej można dać jednej osobie pełnomocnictwo i niech jeździ na walne
ja mam 200k ale chcę dobić do 300k jak się jakiś ruch zrobi
znasz się trochę na analizie finansowej kumasz o co chodzi widzisz gdzie wyciekają pieniądze czy nie masz bladego pojęcia? znasz historię? tylko szczerze
gram na giełdzie groszowymi spółkami pod spekułe, tu jest mały ff więc myślę że nawet gdyby mieli iść na dno bedą chciel;i wypchnąć swoje papiery a wtedy muszą podciągnąć kurs. Zobaczymy co bdzie. teoretyccznie spolka działa i ma swoje oddziały, jak zaczna zamykac trzeba bedzie sie martwic.
A nie śledzisz notowań? Nie wiesz w jaki rodzaj notowań akcji Spółki m wchodzi w rachubę? A jezeli wiesz jak notowane są akcje Spółki, to nie wiesz jakiego rodzaju spółki są objęte tymi notowaniami??? Czy spółki z Focus-a notowane są na fix-ach?