• Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Leo52 [91.233.186.*]
    poniżej 10 zł nie ma chetnych by oddawali a jeszcze przed wypłatą dywidendy tym bardziej ...akcji tanich coraz mniej..
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Nie ciężko. Z prawej do 10,49 jest około 800 akcji akcji do wzięcia. Zaraz ktoś to kupi.
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~kendal [83.2.231.*]
    Dnia 2019-06-12 o godz. 09:25 ~Leo52 napisał(a):
    > poniżej 10 zł nie ma chetnych by oddawali a jeszcze przed wypłatą dywidendy tym bardziej ...akcji tanich coraz mniej..

Ustaw sobie większy pakiecik na kupno powiedźmy na 9, 50 a przekonasz się , że zostaniesz obdarowany akcyjkami . Spróbuj ;)
    Kendal pozbywa się akcji i podpuszcza, aby mu się podkładali.
    Do 8 zł na kupnie jest prawie 3tys szt. Weź oddaj i znikaj z forum, bo nie ma sensu w tym co piszesz.
    Cały czas się powtarzasz. Kup albo sprzedaj.
    Dnia 2019-06-12 o godz. 11:31 ~Acer napisał(a):
    > Kendal pozbywa się akcji i podpuszcza, aby mu się podkładali.
    > Do 8 zł na kupnie jest prawie 3tys szt. Weź oddaj i znikaj z forum, bo nie ma sensu w tym co piszesz.
    > Cały czas się powtarzasz. Kup albo sprzedaj.

Ja się powtarzam,? jasne, piszę od czasu do czasu, że na kupno to nie ten czas i nie ta cena a w przeciwieństwie do Twoich postów to już dawno powinno być 18 zł ..
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Cina [176.227.50.*]
    Kendal zapomniałeś że tu można pisać tylko o przyszłych wzrostach, których ciągle nie ma
    U mnie chociaż się sprawdziło, jak spadło po debiucie na 10 zł i poszło na 18,90. Korekta jest teraz i znowu wróci na 18.
    A ty narzekasz tylko i zaśmiecasz forum. Forum jest dla posiadaczy akcji, aby się wymieniać wiedzą merytorycznie. A ty tylko piszesz, że spadnie jeszcze na 8, 6, 5 zł.
    Dnia 2019-06-12 o godz. 14:11 ~Acer napisał(a):
    > U mnie chociaż się sprawdziło, jak spadło po debiucie na 10 zł i poszło na 18,90. Korekta jest teraz i znowu wróci na 18.
    > A ty narzekasz tylko i zaśmiecasz forum. Forum jest dla posiadaczy akcji, aby się wymieniać wiedzą merytorycznie. A ty tylko piszesz, że spadnie jeszcze na 8, 6, 5 zł.

"Spadło po debiucie na 10 zł i poszło na 18,90" a kiedy to miało miejsce ?
    Najlepiej wprowadzić cenzurę na pisanie o tym, że nie będzie rosło i ustawowy obowiązek dla kursu aby rósł w nieskończoność .
    "Forum jest dla posiadaczy akcji, aby się wymieniać wiedzą merytorycznie"- a kto ma o tym decydować, czy ktoś się wypowiada merytorycznie czy też fantazjuje ?
    Sorry, że nie uznaję Cię za guru tej spółki i nie czerpię garściami tej "merytorycznych rewelacji"..
    Dnia 2019-06-12 o godz. 14:11 ~Acer napisał(a):
    > U mnie chociaż się sprawdziło, jak spadło po debiucie na 10 zł i poszło na 18,90. Korekta jest teraz i znowu wróci na 18.
    > A ty narzekasz tylko i zaśmiecasz forum. Forum jest dla posiadaczy akcji, aby się wymieniać wiedzą merytorycznie. A ty tylko piszesz, że spadnie jeszcze na 8, 6, 5 zł.

Wklejam, tak dla rozluźnienia atmosfery ...

Zobacz wątki dotyczące CDA SAZobacz profil CDA SA
    Autor: ~Acer [178.219.119.*] 2019-05-26 18:12
    Opublikowano przy kursie:  13,07 zł , zmiana od tamtej pory: -25,02%
    Re: Jaki kurs
    Ja obstawiam przy tym co pisałem wcześniej. Powrót na 18 zł w kilka dni. Potem 30 zł, a do końca czerwca 40zł. 

Acer napisz mi w którym miejscu jest teraz kurs w stosunku do Twojej prognozy, powrót na 18 zł ? ;)
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Leo52 [91.233.186.*]
    tutaj do 10 zl to skupują ale powyzej n10 zl ktos sypie codziennnie widac ewidentnie jak zbijany jest kurs od trzech tygodni...nie ma infa nie ma wzrostów...częśc się wystraszyła dywidendy i nie wchodzi tuaj...taka jest prawda volumen jak piaskownicy....trzeba silnych rak tutaj z kapiotałem aby to podnieśc ..czy ktoś tego się podejmie zobaczymy...
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Acer [37.248.208.*]
    Ktoś ewidentnie zbiera powyżej 9,50 i nie pozwala spaść czyli betonowanie bazy pod wybicie. Także wzrost może nastąpić w każdej chwili i to minimum 30%. Wystarczą 2 sesje i mamy 18zł.
    no chyba to zbieranie mu nie wyszlo na dobre bo nie widze by kupowł nadal... podaż dominuje...jutro powtórka

Pobożne życzenia z tą powtórką. Tutaj szykuje się wybicie, widać było po wzrostowych sesjach kilka dni temu 5 %, spadek i znowu wzrost 10% wczoraj i dziś spadek. Czyżby jutro 15% wzrost? Nie wiem, ale jest coraz ciekawiej.
  • Re: Ciężko teraz kupić ??? Autor: ~Cina [5.24.87.*]
    Lubię inwestorów dla których spadki są ciekawe. Oby więcej takich .
    takie własnie są debiuty tutaj podbitki i powrót bezlitosny do bazy.....bananowa gielda cala jest zresztą...sęk w tym by zarobić trzeba wcisnąć komuś drogie akcje wtedy sie jest zarobionym ...90 % oddaje kapital na gpw ..
[x]
CDA 0,41% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.