• WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~Obserwator [91.237.229.*]
    Jeżeli to prawda, że Prezesa Zarządu zatrzymano to totalna porażka i utrata wiarygodności na rynku. Odbijaliśmy się od dna by upaść na morde. Tak na mordę bo jak będzie się kojarzyć Sygnity od dzisiaj. Wygra przetarg a wszyscy będą w głowie mieć pocztę polską. Masakra. Zarząd do zmiany i cały pion przetragów. Musi być sygnał dla rynku, że odcinamy się od oszustw.
  • Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~Grim [188.147.106.*]
    Ta firma to trup i bardziej kumaci już o tym wiedzieli wcześniej.
    Kreatywna księgowość i kreatywna ofensywa zdobywania kontraktów właśnie wychodzi.
    Spółka zniknie.
  • Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~Pop [91.237.229.*]
    https://www.pb.pl/cba-wskoczylo-na-poczte-963319
    Zarządu i nadzoru firmy informatycznej... czyli nie dość że zarząd to jeszcze ktoś z rady nadzorczej...
    MASAKRA!!!
    NA WALNYM POWINNI ZMIENIC RADENI ZARZAD. KINTRAKTY Z 2018 ROKU WIĘC SKLAD BYL.TEN SAM CO TRRAZ. SKANDAL
  • Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~moc [31.135.192.*]
    A ja bym radził poczekac na oficjalne doniesienia . Info o zatrzymaniu kogos z zarządu ( nie wiadomo czy obecnego ) jest tylko podawane przez Puls Biznesu, żadne inne portale tego nie podają. Oficjalna notka prasowa spółki nic o tym nie mówi i dementuje że były przeszukania w spółce, o zatrzymaniach aktualnych zarządzających tez nic nie ma.
  • Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~mruk [185.244.214.*]
    https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1417133,pracownicy-poczty-polskiej-i-sygnity-zatrzymani-przez-cba.html

Prezes Zarządu i największy akcjonariusz. Słabo...
    Ja bym jednak poczekał do oficjalnych wyjasnienia spółki oraz CBA. Są tutaj niejednoznaczne szczątki informacji i domniemań, kontrakt dotyczył obsługi i serwisu systemu ZST które własnie wczesniej Sygnity wykonało. Serwis produktu przez producenta jest w pewnym sensie zmonopolizowany i nie widze tutaj zadnych podstaw do jakiegokolwiek " załatwiania".

• Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~123 [31.60.63.*]
    Co Ty nie powiesz. Nawet w takiej sytuacji można uwikłać się w nieetyczne zachowania. Np. zawyżyć z jakiś powodów cenę kontraktu i dostać na to pozwolenie klienta.
  • Re: WIzerunkowo totalna porażka Autor: ~grim [89.171.38.*]
    Dokładnie kupić offica w pudełku za 700zł a sprzedać za 3500 :)
    Nie chce mi się wierzyć żeby firma która obsługuje i pracuje dla wielu rządowych agend ( ministerstwo finansów, ministerstwo pracy, policja itp) poszła na taki "bazarowy" układ i to jeszcze w przypadku obsługi i rozbudowy swojego produktu na który w sumie ma wyłączność....tutaj nie chodzi o sprzedaż jakichs produktów jak to nie ktorzy sugerują ....
    Ja nadal dopuki nie badzie twardych wyroków nie wierzę w to...
[x]
SYGNITY 0,00% 100,00 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.