Chciałbym, żeby skoczyło na 300 zł, 1/4 akcji netflixa, a będzie tak, że duża część inwestorów odejdzie chwilę po wypłacie dywidendy. Po wypłacie dywidendy dojdzie do 5-7 zł, później będzie rosło max 9 zł, nie będzie sporych różnic, jedynie na plus po wynikach kwartalnych.
Skąd się urwałeś, może z choinki? Kurs spadając z 10,50 na 9,50 to tak jakby wypłacili dwie dywidendy tegoroczne. Dzisiaj kurs odrobił właśnie podwójny spadek dywidendy. A ty się przejmujesz spadkiem kursu po wypłacie dywidendy... Pisać dla pisania, aby tylko negatywnie - to twoja dewiza. Tutaj będzie teraz tylko wyżej.
Z choinki? W czerwcu? Źle odczytałeś moje intencje. Jak najbardziej myślę pozytywnie o tej spółce. Obym się mylił, obyć Ty miał rację. Sprawdzimy za miesiąc jaki będzie kurs. Odbicie na 10,50 to nic, na koniec dnia będzie pewnie 10
Dnia 2019-06-11 o godz. 13:50 ~Adam napisał(a): > Z choinki? W czerwcu? Źle odczytałeś moje intencje. Jak najbardziej myślę pozytywnie o tej spółce. Obym się mylił, obyć Ty miał rację. Sprawdzimy za miesiąc jaki będzie kurs. Odbicie na 10,50 to nic, na koniec dnia będzie pewnie 10
Uwielbiam was czytać , taki miły przerywnik w pracy ...;)
Hahahhahahahah odbicie Hahaha
Nie mogę z tymi trollkami. 500 akcji maszyna kupiła i ten o odbiciu mówi. Jak tu różnica między S i K jest z 70 groszy. Hahahahahah