• Jak będzie. Autor: ~Adam [77.45.23.*]
    Chciałbym, żeby skoczyło na 300 zł, 1/4 akcji netflixa, a będzie tak, że duża część inwestorów odejdzie chwilę po wypłacie dywidendy. Po wypłacie dywidendy dojdzie do 5-7 zł, później będzie rosło max 9 zł, nie będzie sporych różnic, jedynie na plus po wynikach kwartalnych.

• Re: Jak będzie. Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Skąd się urwałeś, może z choinki? Kurs spadając z 10,50 na 9,50 to tak jakby wypłacili dwie dywidendy tegoroczne. Dzisiaj kurs odrobił właśnie podwójny spadek dywidendy.
    A ty się przejmujesz spadkiem kursu po wypłacie dywidendy... Pisać dla pisania, aby tylko negatywnie - to twoja dewiza.
    Tutaj będzie teraz tylko wyżej.

• Re: Jak będzie. Autor: ~Adam [77.45.23.*]
    Z choinki? W czerwcu? Źle odczytałeś moje intencje. Jak najbardziej myślę pozytywnie o tej spółce. Obym się mylił, obyć Ty miał rację. Sprawdzimy za miesiąc jaki będzie kurs. Odbicie na 10,50 to nic, na koniec dnia będzie pewnie 10
  • Re: Jak będzie. Autor: ~kendal [83.2.231.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 13:50 ~Adam napisał(a):
    > Z choinki? W czerwcu? Źle odczytałeś moje intencje. Jak najbardziej myślę pozytywnie o tej spółce. Obym się mylił, obyć Ty miał rację. Sprawdzimy za miesiąc jaki będzie kurs. Odbicie na 10,50 to nic, na koniec dnia będzie pewnie 10

Uwielbiam was czytać , taki miły przerywnik w pracy ...;)
  • Re: Jak będzie. Autor: ~Scream [37.30.26.*]
    Hahahhahahahah odbicie Hahaha
    Nie mogę z tymi trollkami. 500 akcji maszyna kupiła i ten o odbiciu mówi. Jak tu różnica między S i K jest z 70 groszy. Hahahahahah
  • Re: Jak będzie. Autor: ~Cina [176.227.50.*]
    Maszyna... Myślisz że ktokolwiek będzie nastawiał algorytmy na kupowanie papieru z taką płynnością hahaha .
[x]
CDA 0,00% 20,40 2025-09-25 15:12:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.