• Komu Gerda Kibicowała Autor: ~4-0 [37.47.2.*]
    we wczorajszym meczu?
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: mk-qda [192.95.4.*]
    Czy to jest pytanie z przekazem podprogowym ?
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    My tu sobie gadu gadu, ale naganiacze z Gerda Broker są naprawdę niemożliwi. Po publikacji w Business Insider o tym, jaki Gerda upycha kit, wydawało się, że mogą zwijać sklepik z obligacjami. A tu proszę - kolejna emisja gniota (21 mln zeta ujemnych kapitałów, niewykupione wcześniejsze emisje, wg audytora utrata zdolności do regulowania zobowiązań) na ca 7 mln zeta uplasowana na rynku.
    https://obligacje.pl/pl/a/module-technologies-wyemitowalo-kolejne-obligacje

Ps. Ciekawe, jak im idzie upychanie najnowszej serii obligów naszej przeperły?
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: spock55 [193.111.166.*]
    Jacyś niespełna rozumu to brali? Jeszcze oprocentowanie niskie To już nasza perła lepsza niż to coś i procent niemal 10.
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 11:00 spock55 napisał(a):
    > Jacyś niespełna rozumu to brali? Jeszcze oprocentowanie niskie To już nasza perła lepsza niż to coś i procent niemal 10.

Tak więc jest szansa, że obligacje ostatniej emisji oferowane przez Jasia znajdą swojego łosia - nabywcę, uwęglanie gotówki będzie się dalej kręcić, a my nie będziemy musieli szukać innego crapa z którego mozna sobie robić bekę:-)
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: mk-gda [193.200.82.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 13:02 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > a my nie będziemy musieli szukać innego crapa z którego mozna sobie robić bekę:-)

Fakt, nawet upadająca , zawieszona eksporcina, nie przysparza tyle radości co to truchło.
    Może doczekamy jeszcze Jankowej twórczości spod znaku gwarancji finansowej, przekładanej SIEDEM RAZY z powodu menstruacji sekretarki? link

• Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~tia [31.0.122.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 13:22 mk-gda napisał(a):
    > Dnia 2019-06-11 o godz. 13:02 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > > a my nie będziemy musieli szukać innego crapa z którego mozna sobie robić bekę:-)
    >
    > Fakt, nawet upadająca , zawieszona eksporcina, nie przysparza tyle radości co to truchło.
    > Może doczekamy jeszcze Jankowej twórczości spod znaku gwarancji finansowej, przekładanej SIEDEM RAZY z powodu menstruacji sekretarki?
    >

kristoffer58 jako thia1
    cały czas podrabia innych .
    Dnia 2019-06-11 o godz. 13:02 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-06-11 o godz. 11:00 spock55 napisał(a):
    > > Jacyś niespełna rozumu to brali? Jeszcze oprocentowanie niskie To już nasza perła lepsza niż to coś i procent niemal 10.
    >
    > Tak więc jest szansa, że obligacje ostatniej emisji oferowane przez Jasia znajdą swojego łosia - nabywcę, uwęglanie gotówki będzie się dalej kręcić, a my nie będziemy musieli szukać innego crapa z którego mozna sobie robić bekę:-)

Oby, oby ;) Zwolniło się miejsce w RN, nie chcesz kandydować? Ja bym głosował za ;)
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 13:47 spock55 napisał(a):

> Oby, oby ;) Zwolniło się miejsce w RN, nie chcesz kandydować? Ja bym głosował za ;)

Ciekawy pomysł ... Pierwsze co mi przychodzi do głowy, to Jasia by poskręcało w chińskie dzień dobry na sam mój widok. Jadnakoż, jeśli by jednak przeżył to doświadczenie, to dalej byłoby jeszcze zabawniej. Mam (potwierdzoną doświadczalnie) umiętność wywoływania u Jasia barwy sinofioletowej na buźce... więc pierwsze posiedzenie RN z moim udziałem nic tylko nagrać i zapodać na YouTube.
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~Taaa [62.69.247.*]
    Widziałem raz tą barwę jak wpadł w szał na WZA i zaczął bredzić o swoich sukcesach jakie osiągnął w życiu.
  • Re: Komu Gerda Kibicowała Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Dnia 2019-06-11 o godz. 16:37 ~Taaa napisał(a):
    > Widziałem raz tą barwę jak wpadł w szał na WZA i zaczął bredzić o swoich sukcesach jakie osiągnął w życiu.

Jaś to niezły pokerzysta, byle co go nie wytrąca z równowagi. Tak że ktoś wówczas wykonał celny strzał, powiedziałbym że trafił centralnie dokładnie w przedział. Pamiętasz co wyprowadziło Janka z równowagi?
    Dnia 2019-06-12 o godz. 09:05 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-06-11 o godz. 16:37 ~Taaa napisał(a):
    > > Widziałem raz tą barwę jak wpadł w szał na WZA i zaczął bredzić o swoich sukcesach jakie osiągnął w życiu.
    >
    > Jaś to niezły pokerzysta, byle co go nie wytrąca z równowagi. Tak że ktoś wówczas wykonał celny strzał, powiedziałbym że trafił centralnie dokładnie w przedział. Pamiętasz co wyprowadziło Janka z równowagi?

Podważenie innowacyjności technologii :)
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.