Jeśli jutro po przepychankach skończy się na czerwono nawet o grosz czy dwa to szczerze radzę się zwijać a jeśli na zielono to jest jakaś szansa ale musiało by to być potwierdzone wzrostem we wtorek.,patrząc na wykres z piątku niestety skłaniam się za 1 opcją.Z trendem się nie wygra a jak już wchodzą sprawy sądowe spólki to już nigdy, wtedy nie ma znaczenia żadna wiedza techniczna,tylko jedyna rzecz ,,INFOrMACJA"ale to już nie dla nas szaraczków,można się na chwilę przez przypadek załapać i coś zarobić,chyba na jakiś czas wyjdę z giełdy,nie podoba mi się zachowanie kghm i całej giełdy,powodzenia.
Marek,przywróciłeś mi wiarę w człowieka myślącego na tej spółce bo już się bardzo martwiłem że zostałem kompletnie sam.Ja czekam na 0,7 i wchodzę za większy kapitał ale tylko pod odbicie bo strach zostawac tu na dłużej.Ogromny problem banków to nowe wytyczne odnośnie zabezpieczeń,którym będą mogły sprostać wyłącznie nieliczne o czym były artykuły tydzień temu .Ostatnie próby wzrostu przy znikomym obrocie są wystarczającym argumentem by trzymac się z daleka od tych poziomów. bo zjazd może mocno zaboleć.Praktycznie znikły szanse na inwestora o czym także były artykuły,także tu tylko szaleńcy biorą na podbitkach i zostają na dłużej.
Ty patrz co masz teraz a nie co może być za tydzień albo to co lubicie śpiewać najbardziej za rok,dwa,trzy itd.Już madrzy pokupowali poniżej 1 Za 2,70 było za tanio sprzedać bo marzenia kazały czekać na 4 i przez chciwość niewiele brakuje do wyzerowania zysku.i naliczania strat Tak się właśnie kończy brak umiaru i myślenie życzeniowe.
tzw odpał będzie ,tylko pytanie z jakiego poziomu może być z dołu do właśnie tych poziomów,np 0,70 odpałna 1 zł,smiało to można nazwać odpałem bo to 50%
raczej od m-c-y,tak jak pisałem wczoraj wieczorem teraz może chilę odczekać może kilka groszy się podniesie i pozbycie sie wszystkiego ewentualnie można sostawić 10 czy 20 tyś szt bo może coś nie spodziewanego powstać,ale nie sądzę jedziemy do dołu,historia lubi się powtarzać,od czego się zaczeło do tego się powraca,to nie znaczy o bez myślnym kupowaniu do ceny od której wszystko się zaczeło,przedawszystkim obsewacja na tym poziomie.