Akurat bardzo zły znak. Ostatnio w lutym to tutaj była euforia i kurs poleciał 300% ze złotówki na trzy zeta. Ale wtedy pisali o 3mld złotych dla Ursusa w każdym wątku! Teraz ani słowa.... jutro będzie plus 2-5% i oczekiwanie....a później atak w dół na grosze. Panika związana z decyzją NCBIR, którą większość obstawia jako negatywną o tyle w temacie.
Czyli dokładnie zero merytoryki tak jak i u ciebie oszuście KonikuPolny!!! Same pobożne życzenia wzrostu kursu i modlitwy żebyś wyszedł na zero z tej makulatury a treści w twoich postach zero null ! Napisz gdzie to twoje info po którym miało być 2.50 już dwa tygodnie temu???
Ja, gdy wykazuję komuś brak merytoryki, robię to wprost - punkt po punkcie, rzeczowo Karolu - nie jak Ty, pisząc jedynie o tym. W tym wypadku sam jesteś najmniej merytoryczny. Pomijam, że podajesz jakieś cyfry bez argumentów. Ponadto nie używam inwektyw, jak to trole macie we krwi. No i nie rozmawiam z wami trole, wasz poziom to nie mój.
Robię wyjątek dla ciebie, czuj się doceniony panikarzu :)
Czepili się jednego zdania, które miało inny kontekst, niemniej sugerowało wzrosty. Dlatego tak ich teraz piecze :) Ale oby nam się sprawdziło to 2,50 zł :)
Mnie bardziej ciekawi to ich jutrzejsze 2-5% które sugerują na wzrostach :)
Owconile zarobiles na Kani? Zacząłeś naganiać jak była po 60 groszy. Bym teraz aby wyjść na 0 albo odrobić jak ktoś sprzedał i kupił to musi urosnąc aż 110%.
Na rozumy się pozamieniałeś?
Dlaczego ma ktoś Ciebie słuchać jak Ty stracisz kasę na giełdzie? Jaki k. z ciebie autorytet? Dno i wodorosty.
Tak samo przy Ursusie zaczął naganiać jak jeszcze 20% wyżej niż teraz był kurs....więc pewnie spadnie jeszcze że 30%.... Taki to z Konika Polnego znawca i inwestor od siedmiu boleści!