Gdyby były ostatnie to znając Ursusa komunikat brzmiałby bardziej pozytywnie: " złożyliśmy kompletną brakującą dokumentację" ....a tutaj jasne info, daliśmy ochłap i robimy maślane oczy, może NCBIR się zlituje i da jeszcze mini szansę.....taka prawda
Niestety komunikat jest nieczytelny. Na logikę "ww." może odnosić się do kolejnych złożonych (wtedy złożyli wszystkie) jak i do wymaganych (czyli nie wszystkie)... Tak więc wg mnie nie złożyli, inaczej poszłoby precyzyjne info.
Nie jarajcie się tak. I tak Ursus bus będzie sprzedany albo likwidacja. To koniec tego cyrku.
Andrzej dał info teraz bo nie chciał pozwolić na wzrost kursu. Bo sam nie może sprzedać teraz akcji.
Podniecacie się bez sensu.
Dnia 2019-06-07 o godz. 18:09 ~Ona napisał(a): > Z tego co napisali wynika, że nie wszystkie złożyli
ja czytam to inaczej - kolejnymi dokumentami udowadniają NCBIRowi że nie ma podstaw do wykluczenia - to chyba NCBIR gra z nimi w kulki "......złożyło kolejne dokumenty potwierdzające brak podstaw wykluczenia w postępowaniu NCBR o udzielnie zamówienia publicznego"
Wedlug mnie zlozyli wszystkie wymagane dokumenty!!! Spie spokojne. Spodziewam sie powrotu na 2.50 w najblizszym czasie a potem odjazd!!! Wy robcie jak chcecie. Zobaczymy.