To gratuluję niezłej inwestycji. Ten shit juz 10 lat spada. A pieniądz juz nie ma takiej wartosci jak kiedyś. To juz warte koło 2 zł. Bedzie dalej spadać.
9 zł. To były czasy kiedy nie wiedziałem co to stop loss i kierowało mną jak wielu początkujących inwestorow, myślenie życzeniowe. Jak kupowałem to był moment kiedy jakąś spółkę zależną muzy miał kupisz jakiś podmiot. Dzis już nie pamiętam kto
Wyrazy podziwu i wielki szacun. Podziwiam takich konsekwentnych inwestorów. To było chyba podczas wrogiego przejęcia przez Kompap. Mnie interesuje stanowisko pozostałych, wiodących akcjonariuszy Muzy odnośnie tego "skupu" . Myślę, że niektórzy podchodzą sceptycznie do tego. Rozdawnictwo kwitnie, rynek nieruchomości dał zarobić krocie, bitcoin bije rekordy. A ty bracie masz kilka procent Muzy i kwitniesz latami tracąc. Niedługo zacznie się podkupowanie akcji ( albo już zaczęło) Jakiś baran pisze o podbitce a ktoś podbiera powoli. Jak napisałeś może technika zaczyna działać :) Albo niedługo zadziała :) Może razem z fundamentami :) :)