• Ale ruch na papierze Autor: ~Jokil [88.156.135.*]
    Łooo matko, ale zbierają. Chyba gruby wchodzi. Obroty też niespotykane na tym "walorze". Chyba szykuje się coś dużego. Czekamy na info Pani Cz.
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~dobrazmiana [5.173.16.*]
    Muza to gniot a wszyscy co mają te akcje to życiowe niezguły
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~dobrazmiana [5.173.16.*]
    Zwykla podwyzka, bedzie spadać, tyle w temacie.
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~jokil [185.153.36.*]
    Ale skup akcji realizują konsekwetnie za niemały hajs. Jeszcze trochę i feefloat spadnie do 1 % z czego 1 % akcji to moje ;-)?
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~dobrazmiana [5.173.17.*]
    To gratuluję niezłej inwestycji. Ten shit juz 10 lat spada. A pieniądz juz nie ma takiej wartosci jak kiedyś. To juz warte koło 2 zł. Bedzie dalej spadać.
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~jokil [185.153.36.*]
    Nic nie może wiecznie spadać. Jak nie zadziałają fundamenty (których brak) to zadziała technika ;-)
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~bodo [89.229.90.*]
    A jaką śednią możesz się pochwalić?

• Re: Ale ruch na papierze Autor: ~Jokil [88.156.135.*]
    9 zł. To były czasy kiedy nie wiedziałem co to stop loss i kierowało mną jak wielu początkujących inwestorow, myślenie życzeniowe. Jak kupowałem to był moment kiedy jakąś spółkę zależną muzy miał kupisz jakiś podmiot. Dzis już nie pamiętam kto
  • Re: Ale ruch na papierze Autor: ~bodo [89.229.90.*]
    Wyrazy podziwu i wielki szacun. Podziwiam takich konsekwentnych inwestorów. To było chyba podczas wrogiego przejęcia przez Kompap. Mnie interesuje stanowisko pozostałych, wiodących akcjonariuszy Muzy odnośnie tego "skupu" . Myślę, że niektórzy podchodzą sceptycznie do tego. Rozdawnictwo kwitnie, rynek nieruchomości dał zarobić krocie, bitcoin bije rekordy. A ty bracie masz kilka procent Muzy i kwitniesz latami tracąc. Niedługo zacznie się podkupowanie akcji ( albo już zaczęło) Jakiś baran pisze o podbitce a ktoś podbiera powoli. Jak napisałeś może technika zaczyna działać :) Albo niedługo zadziała :) Może razem z fundamentami :) :)
[x]
MUZA 2,27% 8,10 2025-12-15 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.