adam vel wacek melduję ci to co w poście powyżej. Dotarło wacku? A zapomniałem - zamelduj się jutro telefonicznie w relacjach inwestorskich, bo zapomną o tobie, a w sobotę odwiedź krewnego licencjonowanego księgowego - z rodziną trzeba żyć dobrze, zwłaszcza z takim ekspertem hahaha. Teraz napisz, że nie lubisz trolli i heyterków haha.
I co było info o kasie po sesji? Buahaha mówiłem ci zmień wróżkę hahaha. Może w relacjach inwestorskich powiedzą coś o odszkodowaniu. Zadzwoń, pośmiejemy się znowu hahaha ale beka. Powiem to wackowi on mnie wysłucha. I oczywiście p.m.w.d. haha.
Powiedz to mojemu adwersarzowi "adam", który karmi wszystkich na forum bajkami opartymi na oszustwach i domysłach. Przejrzyj forum z rok wstecz i poczytaj te brednie. A prócz tego nikt nie może mi zabronić pisania na tym forum.
Masz rację poli, tylko Lord zaczął się udzielać na forum będąc oponentem tego typa "adama", którego wszyscy tutaj mamy dosyć !!! To ten typ zaczął robić tutaj jedno wielkie BAGNO, serwując na forum oszustwa i chore domysły. Nie bronię Lorda, bo i jego twórczość będąca anty-wpisami bajkopisarza śmieci tutaj, ale rozumiem jego postępowanie. Powinni całkowicie zbanować bajkopisarza "adama" i byłby spokój.
Jak tak- to merytorycznie wytłumacz ludziom bajkę o złożeniu przez PRIMETECH wniosku w dniu 10.10.2019r- do ubezpieczyciela o zapłatę 185 mln zł z ubezpieczenia { realnie do odzyskania jest maksymalnie -100 mln zł }.to jest merytoryka.Odpowiedz ludziom czy są do tego podstawy -czy też ich nie ma.