Jeśli masz rozum to zastanów się co piszesz karty rozdają nie maklerzy tylko zarządzający funduszami takimi jak OFE TFI i innymi zamkniętymi funduszami i oni wydają dydppzycje makler tylko spełnia ich zachcianki i nie ma żadnego wpływu na decyzje Zarządzajacycg.
Dnia 2019-06-15 o godz. 07:21 ~Kok napisał(a): > Jeśli masz rozum to zastanów się co piszesz karty rozdają nie maklerzy tylko zarządzający funduszami takimi jak OFE TFI i innymi zamkniętymi funduszami i oni wydają dydppzycje makler tylko spełnia ich zachcianki i nie ma żadnego wpływu na decyzje Zarządzajacycg.
To się bardzo mylisz. Któregoś dnia byłem w POK i zapytano mnie czy nie chciałbym powierzyć w zarządzanie swoich środków finansowych, oczywiście za odpowiednią opłatą. Wiadomo - maklerzy mają doświadczenie i to jest ich praca, nasza niekoniecznie więc i wiedza mniejsza. Odmówiłem bo kilka lat wcześniej doszły mnie słuchy, że właśnie maklerzy potracili ludziom pieniądze na giełdzie i to za skutkowało odmową. Propozycja płatnych analiz dla inwertorów posiadających rachunki w DM są już oficjalnie oferowane.
Państwowa spółka tak nie zrobi ale prywatna tak, wystarczy by właściciel się dogadał...